здоров'я
Про харчування, навколишнього середовища, спосіб життя і про інше
Рубрики
свіжі записи
Архіви
коньяк
Коньяк шкоду і користь.
коньяк особливо з медом допоможе вилікувати гіпертонічну хворобу і стенокардію. Розширює кровоносні судини і знижує артеріальний тиск коньяк.
Глікемічний індекс коньяку низький – близько 0.Калорійність коньяку – 239 ккал в 100 грамах продукту.Харчова цінність коньяку в 100 грамах продукту: білки 0 грамів; жири 0 грамів; вуглеводи 1,5 грама.Містить: калій, кальцій, залізо, фосфор, натрій, магній, марганець, мідь, цукру, ванілін, спирт, дубильні речовини і органічні кислоти.Для виготовлення коньяку вирощують спеціальні сорти винограду, що дають той виноматеріал, з якого за допомогою подвійної дистиляції виробляють коньячний спирт. Щоб стати повноцінною основою напою, придбати характерний для коньяку колір і смак коньячний спирт витримується в дубових бочках. Термін витримки становить зазвичай від трьох до шести років. Буває і десять, і двадцять років, і десятки років. Чим більше термін витримки, тим вище будуть смакові якості коньяку. Змішуючи різні коньячні спирти між собою, з водою і з певними інгредієнтами, отримують всілякі види коньяку. Після змішування коньяк ще на деякий час може міститися в дубові бочки.
коньяк
при його вживанні в невеликій кількості (приблизно 30 грамів в день), надає лікувально-профілактичну дію. Він заспокоює, знімає нервову напругу, нормалізує сон. Тонізує, покращує діяльність шлунка і травного тракту, знімає головний біль. Попереджає і лікує простудні захворювання. Полоще горло добре розігрітим коньяком, можна позбутися від ангіни. Розігрітий коньяк з лимоном збиває підвищену температуру тіла. Якщо сюди додати молоко, вийде відхаркувальний засіб, що допомагає при бронхіті та ларингіті. Корисним буває лише якісний коньяк, вироблений відомим, перевіреним виробником.Коньяк не слід вживати при гіпотонії, цукровому діабеті і жовчнокам'яної хвороби, а також на голодний шлунок. Регулярне вживання коньяку в великій кількості призводить до алкогольної залежності.коньяк
володіє винятковим приємним ароматом, смаком і бурштиновим кольором. Це елітний алкогольний напій, визнаний у всьому світі. Крім того, він використовується в кулінарії, для додання особливої принади його додають в багато вироби і блюда: в торти, в тістечка, в печиво, в хмиз, в бісквіти, в креми, в салати, в соуси. Включають до складу слабоалкогольних напоїв. Додають в чай і в каві.Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами