Сир для жульєну
Сир – 9 кроків. Блог користувача Тіллотама на 7я.ру
Намалювала фотоколаж про домашній м'який сир, якраз так розумію тема дуже актуальна. Сподіваюся кому то буде корисна. Коротенько беремо 2л молока, підігріваємо до гарячого стану, градусів 70. Далі можна додати банку сметани, можна без неї. Розмішуємо молоко, зі сметаною в гарячому молоці вже почнуть утворюватися згустки – молоко почне згортатися. Видобуваємо сік 1-2 лимонів. (Можна замінити на оцет) У дуже гаряче молоко доливаємо сік, заважаємо і далі можливі варіації. Хто то говорить …Рецепти закусочних мішечків з млинців
Млинці і різні страви з них користуються популярністю протягом усього року, але найбільше їх готують, звичайно ж, протягом Масляного тижня (Масниці). І якщо ви хочете на Масляну оригінально приготувати млинці або ж просто хочете порадувати близьких незвичайним блюдом, то зверніть увагу на рецепти закусочних мішечків з млинців з начинкою. Це і неймовірно смачно, і дуже красиво! Млинцеві мішечки – це аж ніяк не новинка на вітчизняних столах, але саме зараз …дурне питання про жульєн. кулінарія
хочу зробити жульєн з куркою і печерицями, жодного разу його не робила, курогрудку туди кладуть або іншу частину курки? курку обсмажити / відварити або сиру класти? а гриби сирі класти? мені б рецепт з найменшою каллорійно.Французький жульен в духовці. Блог користувача Sardere на 7я.ру
Це – французький запечений жульен, який має чарівний смак, а також може стати чудовою прикрасою святкового столу! Інгредієнти: Куряче філе – 1 шт. (Подвійне філе) Гриби печериці – 500 г Цибуля – 1 шт. (За всіма видами лука краще взяти жовту) Сметана – 4 ст.л. Сир твердий – 300 г Сіль – за смаком Рослинна олія для смаження Приготування дивіться за посиланням нижче:Моцарелла – найкорисніший сир
Уже багато століть роблять моцарелу так: відразу після доїння молоко ретельно фільтрують, додають в нього рідку закваску і нагрівають, щоб воно згорнулося. Майбутній сир дозріває в сироватці близько 8 годин, після чого його знову нагрівають і перемішують до тих пір, поки не вийде однорідна еластична маса. Ще теплою її «моццерят» – відщипують невеликі шматочки, які тут же кидають в крижану воду, де вони застигають. Саме тому на кожній кульці моцарели є невеликий хвостик – на місці …Жюльєн з червоної риби.
Жюльєн з червоної риби Склад філе форелі – 250-300 г, 1 велика цибулина або 2 середніх, борошно – 1 столова ложка (без гірки), вершки 10-20% –150 мл (вершків може знадобитися трохи більше або трохи менше, в залежності від бажаної консистенції), сир (твердий) – 100-150 г, рослинне або топлене масло для смаження, зелень кропу, сіль, мелений чорний перець або суміш перців Приготування Рибне філе обполоснути водою, добре обсушити і нарізати середніми кубиками. Лук очистити і нарізати …Листкові сердечка з жюльєном з креветок.
Приготуйте своїм улюбленим ці надзвичайно смачні сердечка … і вони будуть любити вас ще більше;))) Приємного апетиту вам і вашим улюбленим! Склад Порції: 2 листкове тісто – 400 г, перепелине або маленьке куряче яйце (для змащування тіста) – 1 шт для жульєну креветки (дрібні, варено-морожені) – 150 г, креветки королівські (сирі) – 150-200 г, печериці – 200 г, цибуля ріпчаста – 1 шт, часник – 1 зубчик, вершки (33-35%) – 200-300 мл, біле сухе вино – 50 мл, рослинне + вершкове масло …Французький смак. Блог користувача fpsot на 7я.ру
Интресном стаття! Після десяти років навчання у кращих кухарів світу, Жюльєн Бомпар каже, що готовий вступити зі своїм власним рестораном в Сінгапурі на світову арену кращих ресторанів Землі. У головного кухаря і власника ресторанів «Le Saint Julien Restaurant» і «La Fromagerie» на рахунку багато різних нагород: «Кращий кухар планети» (на думку Американської академії готельного бізнесу), «Кухар року» (на думку міжнародної кулінарної академії At-Sunrice ) і одна з останніх і найбільш …Як готувати жульєн?. кулінарія
Підкажіть.Знайшла в запасниках ємності для жульєну. Хочу приготувати.навчіть готувати жульєн. кулінарія
дуже хочеться зробити самійЖульєн в тарталетці ?. кулінарія
Тут на корпоративі в ресторані Спробувала жульен, який подавався не в кокотнице, а у великій тарталеточке (в діаметрі десь см.7), з пісочного тіста до смаку. Ось як таке зробити? Спочатку випекти тарталетки, а потім в неї жульеновое вміст і в духовку? Або сиру ще тарталетку випікати вже з жульєном всередині одночасно?
Теплі почуття (сезон теплих салатів)
… Головне – все дрібно нарізати і обсмажити майже до готовності. Можна взяти все те, що вчора не доїли. Далі зробити соус зі сметани, загущеній борошном, або з сильно уварених вершків. Або з м'якого плавленого сиру, якщо це фруктово-ягідний жюльен. Сиру для додання страві високохудожнього виду сипте не шкодуючи.Допоможіть з жульєном. кулінарія
Рятуйте! Домашні замовили на Н.Г. жульєн, а я поняття не маю як його робити, але кокотніци є в налічіі.Всем заранее спасибо!Жульєн. кулінарія
Так хочеться навчитися готувати це чудове блюдо! І з куркою і без її … .научіте :-)) будь ласка … буду всім вдячна :-))дайте хороший рецепт жульєну. кулінарія
хочу приготувати сьогодні, а рецепт не знаю. Допоможіть! 🙂Жульєн .. Кулінарія
Вчора спробувала зробити жульен.Не вийшло: ((Я хотіла такої як в ресторане.Густая дуже підлива вийшла, хоча робила по рецепту.І курка мені в ньому зовсім не сподобалася.чим нагодувати свекруха ?. кулінарія
У неділю прийдуть до мене свекри вітати з днем народження. Чого б приготувати, щоб і як би поїсти було що, і не стояти біля плити всю ніч? Піца не підходить (вже було) тортик само собою буде, а ось що до випивки. Я гублюся … допоможіть господині, щоб в бруд обличчям перед свекрухою не вдарити. Бажано не дуже складне, часу вільного малоНа тему жульєну …. кулінарія
Скажіть, а можливо зробити щось типу напівфабрикату для жульєну? Ну, заморозити готовий, наприклад, а потім розігрівати? Або частинами?В черговий раз про жульєн. Кулінарія. Конференції на 7я.ру
В цілому, про технології уявлення маю. Обсмажити з цибулею на сковорідці, потім в духовку під сметану і сир, так? а що б зробити, щоб сметана чи не розшарована? а то зіпсую все святкове блюдо на фіг 🙁 а у чоловіка ювілей …А як Жульєн робиться ?. кулінарія
Грибний, щоб було дійсно їстівне? Приблизно заню як, але на практиці ще жодного разу не пробувала. Навчіть плиз! 🙂Жюльєн. кулінарія
Ось захотілося зробити жюльєн грбной, помниться в студентські роки в кафе «Фрегат» завжди його поїдала. Може хто підкаже як його робити. Ну дуже хоца :)))Жульєн в жульенніце. кулінарія
Жодного разу не робила жульен в жульенніце, а тут подарували набір жульенніц керамічних … Чи є точноий рецепт жульєну? Чи треба борошно класти? Я не дуже люблю її відчувати … Підкажіть, пліз! Хочу сьогодні зробити!І знову про жульєні!. кулінарія
Дівчата, підкажіть як найсмачніше приготувати жульєн з грибами. За одним рецептом зробила, не сподобалося (гриби потрібно було подрібнити). А нв вечерю так хочеться смачненького. Будь ласка, може хто свій рецепт розповість, випробуваний! Лена Н.Жульєн грибний ?. Кулінарія. Конференції на 7я.ру
Як, плиз, приготувати грибний жульєн, та щоб смачно, як у ресторані, пальчики облизати? Поділіться. Буду дуже вдячна.Вкотре про жульєні. кулінарія
дайте нормальний рецепт, плиз, а то з пошуку мені нічого не сподобалосяЖюльєн (?). кулінарія
Я знову прошу рецепт. Їла в «Біфіторе» може хто знає, як правильно робити?Жульєн. кулінарія
Підкажіть рецепт, як робити жульєн? (З ранимі тонкощами, будь ласка)Мабуть, складно знайти людину, яка не любить цю смачну гарячу закуску.
Для приготування жульєну потрібна спеціальний посуд – кокотніци (це невеликі керамічні або металеві форми з довгою ручкою). Однак в домашніх умовах приготувати жульєн можна в одній великій формі, порційних горщиках або одноразових саморобних формах з фольги.
Також для запікання жульєну можна використовувати тарталетки з листкового або несолодкого пісочного тіста, які можна купити в магазині або приготувати самостійно. Сир для жульєну краще вибирати той, який добре плавиться – Ламбер, Гауда, Російський, Чеддер.др.
Жульєн з грибами і куркоюЦей класичний варіант жульєну дуже популярний. У цьому рецепті замість курячої грудки можна використовувати 2-3 стегенця.
куряча грудка – 1 шт.,
печериці – 300 г,
цибуля ріпчаста – 2 шт.,
сметана 25% жирності – 200 г,
борошно – 1 ст. ложка,
сир твердий – 200 г,
часник – 1-2 зубчики,
сіль, перець за смаком,
рослинне масло для смаження.
Відваріть курячу грудку до готовності, остудіть і наріжте дрібними шматочками.
Часник очистіть, розріжте уздовж навпіл і обсмажте на олії. Часник потрібен для ароматизації олії, тому видаліть його з сковороди, як тільки він обжарится.
Лук наріжте кубиками і перекладіть в сковороду, смажте до м'якості.
Гриби наріжте пластинками, додайте до цибулі і готуйте, поки рідина не випарується. Додайте в сковороду до грибів куряче м'ясо, продовжуйте обсмажувати, помішуючи.
Борошно змішайте зі сметаною і перелийте соус в сковороду, посоліть і поперчіть.
Готуйте все ще 2 хвилини, весь час помішуючи.
Сир подрібніть на крупній тертці.
У кокотніци або велику форму перекладіть жульен, зверху посипте тертим сиром.
Запікайте в духовці при 180 градусах 10-15 хвилин, поки сирна скоринка не стане золотистою. Подавайте жульен гарячим.
Для цього рецепта замість яловичого можна використовувати 2 свинячих мови. До мови при бажанні можна додати печериці.
язик яловичий – 1 шт.,
цибуля-порей – 2-3 шт.,
вершки 25% жирності – 150-200 мл,
сир твердий – 150 г,
сіль, перець за смаком,
рослинне масло для смаження.
Мова відваріть до готовності, злийте воду, зніміть з мови шкіру і остудіть.
Наріжте мова на тонкі невеликі шматочки.
У цибулі-порею відріжте білу частину (зелена нам не знадобиться), наріжте її півкільцями і обсмажте на олії до м'якості.
Додайте до цибулі мову, смажте ще 1-2 хвилини.
Посоліть і поперчіть за смаком, влийте вершки і перемішайте.
Сир подрібніть на крупній тертці.
У кокотніци або форму викладіть жульєн, присипте сиром і запікайте в духовці при 180 градусах до розплавлення сиру.
Для грибного жульєну краще взяти не тільки шампіньйони, але і лісові гриби. Можна використовувати і заморожені гриби.
тарталетки готові – 8-10 шт.,
печериці – 300 г,
лісові гриби – 300 г,
цибуля ріпчаста – 2 шт.,
сир твердий – 250 г,
борошно – 1 ст. ложка,
молоко – 200 мл,
сіль, перець за смаком,
мускатний горіх – 1 щіпка,
рослинне масло для смаження.
Лісові гриби відваріть протягом 15 хвилин і ретельно злийте воду.
Лук наріжте кубиками, шампіньйони – пластинками, а лісові гриби – невеликими шматочками.
На рослинному маслі обсмажити цибулю до м'якості, потім додайте шампіньйони, продовжуйте смажити, поки вся рідина не випарується.
Покладіть в сковороду до печериць лісові гриби, все посоліть і поперчіть, смажте, поки гриби не зарум'яняться.
На окремій сухій сковороді обсмажте муку, влийте молоко і готуйте, помішуючи, поки соус не загусне, в кінці приготування посоліть і додайте мускатний горіх.
Влийте соус в гриби і готуйте ще кілька хвилин.
Сир подрібніть на тертці. У тарталетки розкладіть грибну суміш, посипте сиром.
Запікайте тарталетки в духовці при 180 градусах, поки сир не розплавиться. Подавайте гарячими.
Жульєн з морепродуктами
Для жульєну з морепродуктами краще не використовувати кальмарів, так як при тривалій готуванні м'ясо стає жорстким і несмачним. Для ситності в такий жульен можна додати відварний рис.
коктейль з морепродуктів (заморожений) – 1 кг,
цибуля ріпчаста – 1 шт.,
масло вершкове – 50 г,
сир твердий – 200 г,
борошно – 1 ст. ложка,
молоко – 150-200 мл,
сіль за смаком,
перець горошком,
лавровий лист – 1 шт.
Коктейль пересипте в сито, промийте під проточною водою і відваріть в невеликій кількості підсоленої води протягом декількох хвилин (додайте в каструлю перець горошком і лавровий лист). Готовий коктейль відкиньте на сито, щоб стекла зайва рідина, бульйон процідіть і збережіть.
Цибулю дрібно наріжте і обсмажте на вершковому маслі, додайте в сковороду морепродукти і перемішайте.
На окремій сковороді обсмажте муку, додайте трохи бульйону, в якому варилися морепродукти, а потім влийте молоко і готуйте соус до загусання, безперервно помішуючи. Регулюйте густоту соусу молоком. Спробуйте соус на сіль і досоліть при необхідності.
Сир подрібніть на крупній тертці.
Морепродукти з цибулею розкладіть в кокотніци, залийте соусом і посипте сиром.
Кокотниці перекладіть на деко і запікайте в духовці при 180 градусах 10-15 хвилин, сир повинен розплавитися і стати золотистим.
овочевий жульєнВикористовуйте для овочевого жульєну будь-які овочі, які вам до смаку. До овочів можна додати гриби або шинку.
кольорова капуста – 200 г,
капуста брокколі – 200 г,
кабачки – 1-2 шт.,
цибуля ріпчаста – 1 шт.,
горошок зелений (заморожений) – 200 г,
сир твердий – 300 г,
сметана 25% жирності – 300 г,
зелень – 1 пучок,
сіль, перець за смаком,
рослинне масло для смаження.
Зелений горошок розморозити і злийте рідину, якщо вона є. Суцвіття цвітної капусти та брокколі відварити в підсоленій воді до готовності. Потім воду злийте, а капусту наріжте. Кабачок і цибулю очистити, нарізати дрібними кубиками. Зелень дрібно нарубати.
На рослинному маслі обсмажити цибулю до прозорості, додайте до цибулі кабачки і смажте, поки вони не стануть м'якими. Додайте горошок і капусту. Посоліть, поперчіть і продовжуйте смажити ще кілька хвилин. У сковороду до овочів покладіть сметану, посічену зелень і половину натертого сиру, все перемішайте і відразу розкладіть по кокотницах або в одну форму. Зверху посипте сиром, що залишився. Запікайте в духовці при 180 градусах 15 хвилин.
passion.ru
Як приготувати жульєн класичний
Невеликі порційні закуски запікають у духовці в особливому посуді – кокотницах. Крім того, часто використовують глиняні горщики або форми для кексів. Щоб приготувати оригінальне блюдо, замість посуду можна взяти тарталетки, розрізані навпіл булочки або капелюшки королівських печериць. Щоб заощадити час, деякі господині запікають блюдо на сковороді або у формі для випічки.П'ять самих низькокалорійних рецептів жульєну класичного:
- Слово «жюльєн» в перекладі з французької мови означає «дрібна нарізка». Тому всі інгредієнти ріжуть соломкою, а сир натирають на терці.
- Для цієї страви можна взяти заморожені гриби, але попередньо їх потрібно відварити.
- Печериці, курку та овочі смажать на олії до готовності. Іноді цибулю просто обдають окропом, щоб не гірчить, і змішують з іншими інгредієнтами.
- Щоб приготувати соус бешамель, борошно обсмажують на вершковому маслі в сотейнику або каструлі. Через кілька хвилин до продуктів вливають тонкою цівкою молоко і доводять суміш до кипіння. Соус знімають з вогню і додають спеції.
- Підготовлені продукти викладають у посуд для запікання. Порції повинні бути невеликими – 100-150 г.
- Закуска запечена в хлібі, виглядає ошатно і оригінально. Для цього у булочок зрізають верхівку і дістають м'якуш. Заготовки наповнюють начинкою, посипають сиром і відправляють в заздалегідь розігріту піч. Точно також можна приготувати жульєн в картоплі або широкої грибний капелюшку.
- Жульєн готують в духовці при температурі 170-180 ° С 15 хв.
класичний жульєн
1. Свіжі гриби – 300 гр.3. 2. Молоко – 500 мл.4. Твердий сир – 200 гр.5. Цибуля ріпчаста – 1 шт.6. Вершкове масло – 60 гр.8. Борошно – 2 ст. ложки9. Спеції – за смаком.Як приготувати класичний жульєн:На першому етапі приготування жульєну необхідно: почистити цибулю, порізати його соломкою і підсмажити на сковороді у вершковому маслі.Гриби промити, обсушити і порізати великими, але тонкими шматочками, викласти в невелику каструлю. Додати прожарений цибулю, сік з половини лимона, спеції (але не солити!), Накрити кришкою і гарненько згасити всі разом. Поки гасяться гриби, готуємо білий соус. Для цього 30 грам масла вершкового необхідно розтопити в посуді з товстим дном, додати 2 ложки борошна. Бажано, щоб мука була білою і тонкого помелу. До маслу і борошні необхідно тонкою цівкою влити половину літра молока, весь час розмішуючи муку, щоб не утворилося грудок. Зменшити вогонь і залишити кипіти півгодини мінімум. В самому кінці до соусу можна додати трохи мускатного горіха.Розкласти гриби з цибулею в спеціальні формочки для жульєну, звані Кокотница (бажано керамічні), всипати частину натертого на крупній тертці сиру і трошки перемішати. Зверху залити масу соусом і посипати залишками сиру. Далі жюльєн в формах необхідно відправити в розігріту до 180 духовку і запікати близько 15 хвилин при тій же температурі до утворення золотистої скоринки. Потім блюдо можна виймати і подавати до столу (жюльєн подається виключно гарячим!).Жульєн з червоної риби
1. Форель – 300 гр.2. Цибуля ріпчаста – 2 шт.3. Вершки – 150 мл.4. Борошно – 1 ст. ложки5. Твердий сир – 150 гр.6. Масло рослинне7. Зелень кропу8. Мелена чорний перець, сіль – за смаком.Як приготувати жулен з червоної риби:Обполоснути водою рибне філе, обсушити його і нарізати кубиками середнього розміру. На тертці натерти сир. Цибулю почистити і нарізати його чвертю кільця. Рослинна олія (може бути і топлене) розігріти в сковороді, додати цибулю, посолити і посипати його чорним перцем (бажано свіжомеленим). Потримати цибулю на сковороді до того моменту, поки він не стане м'яким (але ні в якому разі не пережарити!). Викласти на сковороду до цибулі кубики філе, перемішати і обсмажити форель протягом однієї-двох хвилин. Потім додати борошно і ще раз перемішати.На наступному етапі необхідно додати до цибулі і рибі вершки (рівно стільки, щоб соус став не надто густим, але й не рідким), помішуючи вміст в сковороді. При цьому необхідно пам'ятати, що якщо вершки занадто жирні, то борошно додавати не обов'язково. В іншому випадку (коли вершки нежирні) соус може і не загуснути. Додати до соусу і рибі перцю і солі за смаком, після чого гарненько перемішати. Утворену масу розкласти в керамічні (або будь-які інші) кокотніци для жульєну, посипавши зверху тертим сиром. Якщо таких немає під рукою, можна використовувати булочки, з яких необхідно вийняти м'якуш. Перед подачею на стіл жюльєн з червоної риби необхідно запікати близько семи хвилин в духовці, розігрітій до 180 °, поки сир повністю не розплавиться. Потім посипати свіжою зеленню кропу, і подавати до столу в кокотницах разом з білим хлібом.Жульєн по-французьки з білим вином і креветками
1. Очищені креветки – 200 гр.2. Ріпчасту цибулю – 100 гр.3. Біле вино – 80 мл.4. Молоко – 80 мл.5. Вершкове масло – 70 гр.6. Твердий сир – 50 гр.8. Лимонний сік – 1 ст. ложка9. Каррі 1 ч. Ложка10. Мускатний горіхЯк приготувати жульєн по-французьки з білим вином і креветками:Цибулину очистити і дрібно нарізати, посипати каррі і обсмажити в розігрітій олії, покласти очищені креветки, збризнути лимонним соком і перемішати.На іншій сковороді окремо обсмажити на вершковому маслі борошно і тонкою цівкою влити молоко і біле вино, додати сіль, перець і мускатний горіх.Змішати креветки з соусом і розкласти в кокотниці або горщики, зверху посипати тертим сиром і запекти в протягом 5 хвилин.Жюльєн по-французьки подавати в кокотницах з білим вином.
Жульєн з куркою і грибами
1. Куряче філе – 500 гр.2. Печериці заморожені (свіжі) – 300 гр.3. Ріпчасту цибулю – 1 – 2 шт.5. Сметана – 300 – 350 гр.6. Чорний мелений перець – за смаком7. Сіль – за смаком8. Борошно – 1 – 2 ст. ложки9. Рослинна олія – для смаженняЯк приготувати жульєн з куркою і грибами:Філе помити. Залити водою, довести до кипіння.Зварити куряче філе до готовності хвилин 30 на повільному вогні. Помити і почистити цибулю, порізати півкільцями. Розморозити гриби. Нагріти сковороду, налити 30 г рослинного масла. Обсмажити цибулю і гриби, помішуючи, 10-15 хвилин.Куряче філе остудити, дрібно нарізати.Тепер включити духовку, нехай нагріється до 180 градусів. У сковороду до грибів додати нарізане філе.На окремій сухій сковороді обсмажити борошно. Влити сметану, додати сіль і перець. Нагріти до кипіння.Перекласти вершковий соус до грибів з куркою. Добре перемішати і зняти з вогню.Грибну масу розкласти в кокотниці або горщики. Твердий сир натерти на великій тертці.Гриби з куркою посипати тертим сиром і поставити в нагріту духовку. Готувати жульєн з куркою і грибами близько 30 хвилин на середній полиці, до золотистого сиру. Курячий жульен з грибами готовий. Відразу подати на стіл.«Домашня кухня» бажає Вам приємного апетиту!
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами