Їстівні гриби, ягоди, трави
Борщ з лісовими грибами
Інгредієнти для рецепта борщ з лісовими грибами (на чотири порції): – цибуля ріпчаста – 1 шт .;– буряк (попередньо відварити) – 150 гр .;– картопля свіжа – 150 гр .;– масло вершкове – 30 гр .;– томат-пюре – 10 гр .;– бульйонні кубики грибні – за смаком;– зелень петрушки (поросяти, ягняти) – 10 гр .;– перець чорний мелений або червоний – за смаком;– перець горошком запашний – 2 шт .;Рецепт приготування борщу з лісовими грибами:
Варену буряк, свіжі гриби, цибулю і моркву нарізаємо дрібною соломкою, а картопля – скибочками. На протязі декількох хвилин гриби, цибулю і моркву обсмажуємо на сковороді з вершковим маслом. Додаємо томатну пасту і продовжуємо обсмажувати ще хвилини три-чотири. У той час в каструлю наливаємо води і як закипить додаємо грибні кубики. У вийшов "бульйон" викладаємо картоплю. Варимо хвилин 5-7. Все, що у нас смажилося, викладаємо в каструлю. Додаємо спеції. Варимо 20 хвилин. Відключаємо вогонь, щільно накриваємо кришкою, укутуємо і даємо настоятися хвилин 10-15. При подачі на стіл в борщ кладемо сметанку і посипаємо зеленню.Зібраний значний обсяг сировини іван-чаю або обмежене вільний час (іноді все разом) не дозволяють виготовити Копорський чай за традиційною технологією вручну. На допомогу нам приходять сучасні засоби, одним з яких є проста електрична м'ясорубка. Чай, виготовлений у такий спосіб виходить гранульованим. (Детальніше)
Уже в квітні місяці масово починають рости дуже смачні делікатесні весняні гриби – сморчки, представленими трьома основними видами: сморчок справжній, сморчок конічний, сморчковая шапочка. Поруч зі зморшками дуже часто можна зустріти гігантські і звичайні рядки. Для любителів екзотичних страв весняний ліс пропонує також красиві саркосціфи, мініатюрні стробілюруси, разнобразних блюдцевікі. У травні видовий склад значно збільшується: додаються різні рогатик, гнойовики, трутовики, печериці, дощовики, травневі рядовки, ентоломи, пеціціі, весняні опеньки.В каталог додані їстівні гриби незвичайної форми, що зустрічаються на територіях європейської частини Росії, Білорусії, Україні, Казахстані, Німеччині:
Гріфола зонтична | |
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами