здоров'я
Про харчування, навколишнього середовища, спосіб життя і про інше
Рубрики
свіжі записи
Архіви
бренді
Бренді.
бренді називаються найрізноманітніші міцні алкогольні напої одержувані методом дистиляції. І фруктовий самогон і благородний коньяк відносяться до бренді.
Глікемічний індекс бренді низький – близько 0.Калорійність бренді – від 220 до 260 ккал в 100 грамах продукту.Харчова цінність бренді в 100 грамах продукту: білки від 0 до 0,1 грама; жири від 0 до 0,1 грама; вуглеводи від 0,5 до 1,5 грама.Містить: калій, кальцій, залізо, фосфор, мідь, магній, марганець, цукру, спирт і органічні кислоти.Все те, що виходить в результаті перегонки заграв виноградного соку або вина, ферментированої виноградної вичавки, всілякої плодово-ягідної браги, називається бренді. Це узагальнююче, ширше поняття, що вбирає в себе великий ряд відомих алкогольних напоїв міцністю 36 – 75% і міцніше.
бренді
Наприклад, до бренді на основі винограду відносяться французькі арманьяк і коньяки, іспанська Шеррі-бренді, вірменський коньяк, дагестанський коньяк, грецький бренді Метакса, болгарський бренді Плиска, молдавський коньяк. Коньяками і арманьяком правильно називати міцні алкогольні напої, вироблені з винограду в певних провінціях Франції. Решта подібні напої, навіть самі високоякісні і грунтовно витримані, є бренді, хоча їх іноді і називають коньяками.Бренді на основі виноградної вичавки (то, що залишається від винограду після віжімкі з нього соку) вважається французький Марк, італійська Граппа, іспанська Багасейра, грузинська Чача і слов'янська Ракия.Бренді з плодів і ягід – це французький Кальвадос і американський Епплджек (яблука), Вільямс (груша), Сливовиця (слива), Рюно (чорнослив), Кіршвассер (вишня), Бука (інжир), Фрамбауз (малина), Боровичка (ялівець) і т.д.Бренді з віджимання винограду, фруктів і ягід, як правило, не витримуються і вживаються після перегонки. Ці напої прозорі і безбарвні. Виноградні бренді зазвичай витримуються в дубових бочках від декількох місяців до декількох років. Наприклад, арманьяк, може витримуватися до 30 років. Такі бренді прозорі і мають золотисто – коричневий колір різних відтінків.бренді
п'ють як самостійні напої частіше після їжі, злегка охолодженими, не змішуючи їх ні з чим, тобто в чистому вигляді. Їх використовують для приготування багатьох коктейлів в поєднанні з лікерами, соками і сиропами.Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами