Їстівні гриби, ягоди, трави
Булочки з чорничним повидлом
Інгредієнти для рецепта Булочки з чорничним повидлом:Борошно просеянная- 2 ст.,Дріжджі швидкодіючі – 1 ч. Л.,Масло вершкове розм'якшене – 100 гр.,Яйце куряче – 2 шт.,Чорничне повидло – ½ склянки.
Рецепт приготування булочок з чорничним повидлом:
Змішати до однорідності в глибокій мисці всі вищевказані інгредієнти, крім повидла і жовтка. Поставити в тепле місце, накривши рушником, на 1 годину. Як тільки тісто підійде, тобто збільшиться в об'ємі в 2-2,5 рази, можна обробляти.На обробній поверхні обминути тісто. Розділити його на рівні шматочки, розміром з невелике яблуко. З кожного шматочка розкачати корж, товщиною 0,7-1,0 см. На око (візуально) розмітити корж на дві половини. Одну половинку розрізати ножем сіточкою, а на іншу покласти чайну ложку повидла. Накрити сітчастої половинкою половинку з начинкою, злегка прищипуючи краю. Деко змастити маслом або присипати борошном. Перекласти булочки на деко і поставити в тепло для вистоювання. Після того, як булочки піднімуться, змастити верхівки збитим жовтком.Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці 30-35 хвилин.Зібраний значний обсяг сировини іван-чаю або обмежене вільний час (іноді все разом) не дозволяють виготовити Копорський чай за традиційною технологією вручну. На допомогу нам приходять сучасні засоби, одним з яких є проста електрична м'ясорубка. Чай, виготовлений у такий спосіб виходить гранульованим. (Детальніше)
Уже в квітні місяці масово починають рости дуже смачні делікатесні весняні гриби – сморчки, представленими трьома основними видами: сморчок справжній, сморчок конічний, сморчковая шапочка. Поруч зі зморшками дуже часто можна зустріти гігантські і звичайні рядки. Для любителів екзотичних страв весняний ліс пропонує також красиві саркосціфи, мініатюрні стробілюруси, разнобразних блюдцевікі. У травні видовий склад значно збільшується: додаються різні рогатик, гнойовики, трутовики, печериці, дощовики, травневі рядовки, ентоломи, пеціціі, весняні опеньки.В каталог додані їстівні гриби незвичайної форми, що зустрічаються на територіях європейської частини Росії, Білорусії, Україні, Казахстані, Німеччині:
Гріфола зонтична | |
Written by admin
Недавні записи
- Вазон з білою квіткою: елегантний декор для вашого інтер’єру | Назва сайту
- Візін: що це таке, властивості, застосування
- Рибне борошно для курей: використання, користь, рецепти – Поради для птахівників
- Як виглядають клопи: детальний опис видів і внешніх ознак
- Лисячий хвіст рослина: опис, типи і особливості вирощування
- Кипарисовик плюмоза ауреа: опис, особливості та умови вирощування
- Купити насіння вічнозеленої огорожі в Україні – Краща пропозиція від Kompanija “X”
- Дискус хеккеля: основна інформація, утримання і розведення
- Як правильно заварювати каркаде
- Як часто можна споживати мигдаль: порція та дозування
- Грошове дерево: як правильно обрізати для збільшення росту та густоти
- Каморі – порода кіз з унікальними характеристиками і високим надоем молока