Сочники з сиром
Ароматна, рум'яна, смачна і корисна випічка з скоринкою, та ще й приготовлена вдома, порадує всіх домочадців. Вони були улюблені всіма поколіннями від часів ще радянської кухні. Обов'язково спробуйте їх зробити, запевняємо, приготовані до сніданку сочнікі, збудять всю сім'ю в чудовому настрої. Особливо стане в нагоді мамам, чиї дітки не люблять їсти сир, але люблять здобне.Рецепт сочнікі з сирною начинкою для випікання будинку
Готуємо суміш для начинений здоби
Знадобитися 300 грам сиру для начинені. Щоб він став однорідної маси, збийте його блендером, міксером або прокрутити через м'ясорубку, або зовсім розім'яти руками. Це потрібно для того, щоб маса всередині була ніжною і без грудок.До полеченной маси додаємо цукровий пісок 4 столові ложки, а так само по 1 ложці манної крупи і сметани. Одне яйце розділити: білок виливаємо в начинку, а жовток нагоді для обмазування перед духовкою. При бажанні можна висипати ванілін, він додасть ароматності десерту.Ретельно змішати всі компоненти. Якщо виходить рідко, додайте ще трохи манної крупи.
Замішуємо тісто для майбутніх сочнікі
Далі слід замісити опару. Підготуйте ємність і міксер. Збиваємо разом 3 столових ложки цукру, 1 куряче яйце і ½ склянки сметани до утворення однорідної маси.Додаємо підтале вершкове масло і ще раз все змішуємо.Додаємо останню складову у вигляді 100 г сиру.Просіяне заздалегідь борошно в кількості 2,5 склянки додаємо поступово до вмісту разом з розпушувачем тіста і ¼ чайної ложки солі. Ретельно стежте за консистенцією тесту, воно не повинно приставати до шкіри рук, але бути пластичним і м'яким.Посипте стільницю борошном і розкачайте тісто шаром приблизно в 5 мм і приступайте до вирізання гуртків. Склянки буде недостатньо по діаметру, скористайтеся більш широкої посудом, наприклад, літровим кухлем або іншої великої формою.На кожну круглу заготовку покладіть одну чайну ложку з верхом начинки. Закриваємо начинку. Далі можна фігурним ножем обрізати краю, щоб було схоже на магазинний варіант, або залишити прямі краю. До врешті-решт на смакові якості це не впливає.
Прищипувати краю не варто, просто злегка притисніть пальцями.
Деко простягається папером для запікання і обмазуємо рослинним маслом, рукою або за допомогою кондитерської кисті. Викладаємо сочнікі зверху.В відокремлений жовток влити трохи води і збити, змастити складом булочки.Прибираємо деко в нагріту до 180-200ᵒС духовку і пекти смачний десерт до освіти рум'яного кольору. Викладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами