Written by admin on 2020
Дубовик як правильно готувати і варити гриб, маринування, рецепти
Від ФахівцяКулінарні секрети: як смачно і правильно приготувати гриб дубовик
Поддубовік (дубовик звичайний) цінується любителями грибів за свої цінні кулінарні властивості. Його використовують в самих різних кулінарних рецептах. Гриб маринують, смажать, солять, сушать.Як правильно варити
Перед тим як починати підготовку, слід провести обробку: дубовик варять у підсоленій воді протягом 10 хвилин, потім воду зливають і набирають вдруге. Далі вони варяться ще 20 хвилин до готовності. Чому процедура варіння настільки важлива? Справа в тому, що правильно варити гриб слід в два етапи, щоб уникнути отруєння. У сирому вигляді дубовики отруйні. Також не можна вживати його в поєднанні з алкоголем.Як правильно маринувати
Знаючи, скільки варити дубовик, варто спробувати рецепт маринованих грибів. В якості інгредієнтів потрібно:- 1 кг поддубовіков,
- 9-відсотковий оцет (2 ст. Л.),
- лимонна кислота на кінчику ножа і маринад.
- 200 мл води,
- перець чорний горошком (5 горошин),
- по столовій ложці цукру і морської солі,
- 3 зубчики часнику,
- лавровий лист,
- кілька гілочок кропу і гвоздик.
Дубовик – не менше смачний гриб, ніж білий, і маринад з ним буде радувати приємним ароматом і насиченим смаком взимку.
Кращий гарнір до поддубовікам
У поєднанні з картоплею поддубовік прекрасно розкриває свій насичений смак. Обов'язково спробуйте приготувати ці гриби з картоплею.Не забудьте правильно зварити поддубовікі, робити це потрібно обов'язково. Картоплю почистіть і наріжте кубиками. Відварені гриб нарізаються аналогічно. Далі обсмажується цибуля в рослинному маслі, і гаситься протягом 15 хвилин. Потім додається картопля і обсмажується з цибулею.Поддубовік можна приготувати з картоплею в мундирі або з пюре.Існує ще один рецепт, як приготувати гриб поддубовік. Буде потрібно змішати тонко нарізану картоплю з обсмаженою цибулею і грибами. Залити сметаною і відправити в духовку. Вийде дуже ароматне блюдо, особливо якщо додатково посипати цю суміш пряними травами і додати кілька зубчиків часнику.Тепер ви знаєте, як можна приготувати поддубовік і зможете зробити з нього смачні страви, які оцінить будь-який цінитель грибів. Відкривайте для себе нові рецепти і радуйте себе і близьких!
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами