Гнізда з домашньої локшини. Покроковий рецепт Наталії Карпушенковой
Гнізда з домашньої локшини
- Готуємо гнізда з домашньої локшини з м'ясом і овочами під сирною шапочкою.
- Фото 1. Для приготування нам знадобиться: 700-800 гр м'яса свинини (або будь-яке інше), 3 цибулини, 3 невеликі морквини, сир твердих сортів 400 гр, майонез, перець болгарський 1 шт, помідори 2 шт, сметана 3 повних ст .л., вода 3 ст.л, а також спеції ваші улюблені для м'яса.
- Фото 2. Для тесту на локшину нам знадобиться: Борошно 500 гр, яйця 3 шт, сіль 5 пучок, вода 160 мл. (З цих інгредієнтів замісити тісто для домашньої локшини). При потребі підмішати трохи борошна, так як клейковина у кожного сорту різна, тому дивіться по замісу.
- Фото 3-4. З готового тіста приготуйте довгу локшину.
- Фото 5-6. Відваріть в підсоленому окропі і відкиньте на друшляк, промийте гарячою водою, дайте стекти воді і перекладіть в каструльку. Додайте рослинне масло і перемішайте, це для того щоб домашня локшина НЕ злиплися.
- Фото 7. Приготуйте заздалегідь сирні кульки. Сир натріть на крупній тертці.
- Фото 8. Додайте майонезу стільки, щоб вийшла липка маса.
- Фото 9. З цієї маси сформуйте сирні кульки.
- Фото 10. Форму для випічки змастіть вершковим маслом. З локшини сформуйте гнізда з домашньої локшини і покладіть у форму.
- Фото 11. Гнізда наповніть начинкою.
- Фото 12. У сметану додайте сіль за смаком і водичку, збийте блендером.
- Фото 13. Цим соусом полийте гнізда по колу в цілому начинки (додавши сметанний соус, гнізда з локшини при випічка не будуть підсихати і блюдо буде соковитим). Форму заповнену гніздами відправляємо в духовку на запікання. Запікати при температурі 180 * С приблизно 20 хвилин, але не більше.
- Фото 14. Потім вийняти форму, сирні кульки перетворити в маленькі коржики і накрити кожне гніздо.
- Фото 15. Форму з гніздами знову відправити в духовку і як тільки сир оплавітся страва готова, можна подати до столу.
- Фото 16-18. Приготування м'ясної начинки: Лук обсмажити на олії до золотистого кольору.
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами