Їстівні гриби, ягоди, трави
Грибна солянка з груздями
Інгредієнти для рецепта грибна солянка з груздями (на дві порції): – ріпчаста цибуля – 1 шт .;– огірок солоний (невеликих розмірів) – 1 шт .;– корінь петрушки – половинка;– масло вершкове – 20 гр .;– грибний бульйон (або бульйон на основі грибного кубика) – півлітра;– томати свіжі – 1 шт .;– лимон – 2 тонких колечка; – зелень петрушки – 15 гр .; – маслини чорні без кісточок – 20 гр .;– чорний перець горошком – 3-4 шт .;– лавровий лист – 1 шт .; Рецепт приготування грибної солянки з груздів : Огірок очищаємо від шкірки і насіння. Розрізаємо навпіл і нарізаємо скибочками. На сковороді з невеликою кількістю грибного бульйону припускаємо огірок протягом 10-12 хвилин. Груздочкі, цибулю і петрушку нарізаємо невеликий соломкою. На розігрітій сковороді з вершковим маслом обсмажуємо нарізане. У каструлю наливаємо бульйон і коли він закипить додаємо нарізані гриби, цибулю і петрушку. Варимо протягом десяти хвилин. Додаємо в бульйон припущений огірок. Томати нарізаємо тонкими часточками і приєднуємо до огірку. Додаємо маслини і спеції. Варимо 6-8 хвилин на середньому вогні. Відключаємо вогонь і даємо настоятися. Подаємо гарячим з часточкою лимона, зеленню петрушки і сметаною. Зібраний значний обсяг сировини іван-чаю або обмежене вільний час (іноді все разом) не дозволяють виготовити Копорський чай за традиційною технологією вручну. На допомогу нам приходять сучасні засоби, одним з яких є проста електрична м'ясорубка. Чай, виготовлений у такий спосіб виходить гранульованим. (Детальніше)
Уже в квітні місяці масово починають рости дуже смачні делікатесні весняні гриби – сморчки, представленими трьома основними видами: сморчок справжній, сморчок конічний, сморчковая шапочка. Поруч зі зморшками дуже часто можна зустріти гігантські і звичайні рядки. Для любителів екзотичних страв весняний ліс пропонує також красиві саркосціфи, мініатюрні стробілюруси, разнобразних блюдцевікі. У травні видовий склад значно збільшується: додаються різні рогатик, гнойовики, трутовики, печериці, дощовики, травневі рядовки, ентоломи, пеціціі, весняні опеньки.В каталог додані їстівні гриби незвичайної форми, що зустрічаються на територіях європейської частини Росії, Білорусії, Україні, Казахстані, Німеччині:
Гріфола зонтична | |
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами