Їстівні гриби, ягоди, трави
грибні смужки
Інгредієнти для рецепта грибні смужки (на 7 штук): – тісто листкове бездрожевое (готове магазинне) – 0,5 кг – сир твердий – 50 гр .;– масло рослинне – 20 гр .;– перець червоний мелений – за смаком;– жовток курячий – 1 шт. (Для змащення смужок);– вершки для збивання 33-38% (сметана жирна) – 100 мл .;Рецепт приготування грибних смужок:
Стандартне магазинне листкове тісто розгортаємо до товщини в полсантіментра. Розрізаємо на сім рівних шматочків (смужок). По периметру роблячи відступ в півсантиметра робимо надріз. Збиваємо жовток і їм змащуємо смужки. Випікаємо в духовці при температурі 220-230 градусів. Лісові гриби крупно нарізаємо на брусочки. Обсмажуємо гриби на сковороді з рослинним маслом. У вершки (сметану) додаємо чебрець і червоний перець і збиваємо. Як тільки смужки спекли виймаємо з них попередньо надрізану середню частину. У вийшло поглиблення викладаємо гриби, на гриби викладаємо вершки, на вершки сир. Зверху накриваємо кришечками від смужок. Зібраний значний обсяг сировини іван-чаю або обмежене вільний час (іноді все разом) не дозволяють виготовити Копорський чай за традиційною технологією вручну. На допомогу нам приходять сучасні засоби, одним з яких є проста електрична м'ясорубка. Чай, виготовлений у такий спосіб виходить гранульованим. (Детальніше)
Уже в квітні місяці масово починають рости дуже смачні делікатесні весняні гриби – сморчки, представленими трьома основними видами: сморчок справжній, сморчок конічний, сморчковая шапочка. Поруч зі зморшками дуже часто можна зустріти гігантські і звичайні рядки. Для любителів екзотичних страв весняний ліс пропонує також красиві саркосціфи, мініатюрні стробілюруси, разнобразних блюдцевікі. У травні видовий склад значно збільшується: додаються різні рогатик, гнойовики, трутовики, печериці, дощовики, травневі рядовки, ентоломи, пеціціі, весняні опеньки.В каталог додані їстівні гриби незвичайної форми, що зустрічаються на територіях європейської частини Росії, Білорусії, Україні, Казахстані, Німеччині:
Гріфола зонтична | |
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами