Їстівні гриби, ягоди, трави
Грибний пиріг з рисом і беконом
Інгредієнти для рецепта грибний пиріг дріжджовий з рисом і беконом (на п'ять порцій): Для грибної начинки: – масло вершкове – 45 гр .;– зелень кропу свіжого мелконарубленную – 20 р .;– цибуля ріпчаста – 1 шт .;– рис (попередньо відварений і щоб був розсипчастим) – 100 гр .;– перець чорний мелений – за смаком;Для дріжджового тіста:
– яйця курячі – 1 шт. + 1 жовток для змазування пирога;– дріжджі пресовані – 50 гр. (Можна замінити на сухі);– масло рослинне – 20 гр .;– маргарин – 110 гр .;Рецепт приготування грибного пирога з беконом і рисом:
Лісові гриби дрібно нарізаємо кубиками. Бекон нарізаємо соломкою (чим тонше, тим краще). Цибуля ріпчаста дрібно рубаємо. Обсмажуємо нарізані компоненти пирога на сковороді з вершковим маслом. Додаємо рис і зелень. Перчимо і солимо. Перемішуємо. Начинка для грибного пирога готова. Приступаємо до тесту. Для цього дріжджі розтираємо з цукром. В дріжджі додаємо підігріте молоко (до 35-40 градусів). Ставимо в тепле місце. Як тільки дріжджі зароблять (тобто підуть бульбашки) додаємо розтоплений маргарин, борошно, збите яйце, сіль. Розмішуємо. Ставимо тісто в тепле місце. Як тісто добре підніметься необхідно розім'яти його руками. Додаємо в тісто рослинне масло і чекаємо, поки воно знову підніметься. Тісто піднялося – значить тісто готове. Тісто ділимо навпіл і кожну половинку розгортаємо в пласт. Деко змащуємо маслом і на деко укладаємо один пласт тіста. На тісто викладаємо грибний фарш. Все це зверху заливаємо акуратно майонезом. Зверху накриваємо другим шаром тіста. Краї у грибного пирога ретельно защипуємо. Ми залишаємо пиріг расстаіваться. Зверху можна прикрасити пиріг тестовими фігурками. Змащуємо грибний пиріг зверху жовтком. У розігріту духовку до 220-230 градусів засовуємо пиріг. Випікаємо близько півгодини. Коли пиріг спік змащуємо його зверху маргарином, накриваємо чистим рушником і даємо охолонути. Грибний пиріг розрізаємо на порції і подаємо до столу.
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами