Готуємо суп з печерицями і перловкою
Існує мужність рецептів приготування супів з грибами і різними додатковими інгредієнтами і купами. Це перша страва, яким можна побалувати гостей. Крім незвичайного смаку, воно корисне і застосовується під час дієт і правильного харчування (якщо не робити піджарку на маслі). Розглянемо класичний рецепт, як приготувати суп грибний з перловкою.інгредієнти
Щоб приготувати грибний суп з печериць з перловкою, потрібно взяти такі інгредієнти:- вода – 2 л;
- м'ясо для бульйону (краще курка або індичатина, т. к. м'ясо птиці краще поєднується з грибами, ніж свинина, баранина або яловичина) – 300 г;
- картопля (якщо суп готується на дієті або людиною, які віддають перевагу правильне харчування, то овоч можна не класти, бо крохмаль сприяє уповільнення метаболізму) – 3 шт .;
- болгарський перець – 1 шт .;
- морква – 1 шт .;
- цибуля – 2 шт .;
- гриби печериці – 400 г;
- перлова крупа – 120 м
Покрокова інструкція по приготуванню
Розглянемо алгоритм приготування грибного супу з печерицями та перловкою:- Замочити або окремо зварити перловку, інакше в супі вона буде готуватися не менше 2 годин.
- Зварити бульйон, періодично знімаючи піну.
- У киплячу воду додається картопля.
- В окремій ємності пасерують нарізані соломкою перець, морква (можна потерти), цибуля, гриби.
- Коли начинка буде готова, з'єднати її з бульйоном і картоплею, додати перловку і проварити 7 хвилин.
- Посолити, поперчити, додати зелень, поварити 5 хвилин і відключити.
За бажанням можна в такий суп не класти м'ясо, а бульйон зробити виключно на овочах і зелені. В кінці можна додати 100 г вершків або 1-2 плавлених сирка, які додадуть насичений смак грибів.Існує багато варіацій такого блюда:
- гриби кладуть у бульйон (якщо готується без м'яса), а потім цим бульйоном заливають пасеровані в рослинному маслі овочі;
- спочатку овочі варяться разом з м'ясом в каструлі, а гриби і цибулю гасяться окремо зі сметаною або плавленим сиром, в кінці всі інгредієнти з'єднуються в одній ємності.
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами