Їмо вдома пиріг зі шпинатом
- 47 8 Порції Середньо
Даний пиріг можна робити тільки зі шпинатом, але, якщо у вас є тільки щавель, то в начинку потрібно додати жменю цукру. Моїй родині дуже сподобався цей пиріг, по – перше тому, що він вийде великим і смачним а по – друге, він дуже ситний і корисний і відмінно підходить для того, щоб брати його з собою на роботу в якості перекусу або на пікнік.
На 6 порцій.Для жителів Москви, які люблять пироги, є сайт з величезним вибором осетинських пирогів. Якщо цікаво, тисніть на картинку.
Як приготувати Кіш зі шпинатом і фетою від Юлії Висоцької
Дуже смачний пиріг киш з фетою, шпинатом і цибулею не тільки ситний, але ще і корисний. Насолоджуйтесь!Інгредієнти (На 4 чол.)1. Розігріти духовку до 200 градусів.2. Змішати мелений льон, сіль, вершкове масло, воду і борошно до консистенції тесту.3. Викласти тісто в форму для випічки, проколоти виделкою і відправити в духовку на 10-12 хвилин.
4. Розігріти в сковороді оливкове масло і підсмажити порізану цибулю хвилини 4, приправити прованськими травами.
5. Збити яйця з вершками, розкришити пальцями сир фета.
6. У форму з тестом викласти шпинат, додати смажену цибулю, сир і залити збитими яйцями.
7. Випікати в духовці 20 хвилин, потім вимкнути духовку, дати охолонути хвилин 5 і насолоджуватися.Такі пироги – справжня знахідка для сім'ї, дуже зручно загорнути шматочок і потім з'їсти на роботі. Пиріг можна зробити тільки зі шпинатом, а якщо у вас тільки щавель, то додайте жменю цукру. Рецепт розрахований на 6 осіб.1 ст. ложка вершкового масла350 г сухого нежирного сиру100 г твердого сиру (пармезан, російський)1 жменя подрібненої м'яти1 жменя подрібненої петрушкищіпка мускатного горіха1 упаковка бездріжджового листкового тістамелений чорний перецьДуховку попередньо розігріти до 180 ° С.1. Щавель і шпинат ретельно промити, викласти на розігріту сковороду, тушкувати на середньому вогні 2-3 хвилини до появи соку.2. Зняти з вогню, відкинути на друшляк.3. Вершкове масло розігріти на сковороді, додати дрібно нарізану цибулю і мускатний горіх, тушкувати 2 хвилини.4. У велику миску протерти через сито сир, додати злегка збиті яйця, вимісити, потім додати шпинат, щавель, зелень, натертий сир і оливки. Посолити, поперчити, все перемішати.5. Розкачати тісто і викласти його в форму, піднімаючи краю; змастити оливковою олією і викласти начинку. З країв тесту зробити бортик.
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами