Біляші: рецепт з фото покроковий в духовці
Домашня випічка не йде ні в яке порівняння з купленої в магазині. Під час приготування по кухні розтікається такий аромат, хочеться забути про всі дієти і обмеження. І тоді в рот відправляється ласий шматочок свіжої, домашньої випічки. Ось і я не гидую старовинних рецептів. Розповідаю Вам докладно, як я готую біляші, рецепт з фото покроковий в духовці.Цей рецепт дістався мені у спадок від бабусі. Ніколи я не боялася старовинних рецептів, завжди вважала, що старовинні способи приготування найкращі. Адже вони перевірені часом, ідеально вивірені, а попередні покоління змогли довести їх до досконалості.Та й до того ж, якщо ж знову порівнювати з покупної випічкою, у домашней- одні позитивні моменти. Беляші- це смачна страва, і подобається багатьом людям. Хто зможе гарантувати якість, смак смачних пиріжків з магазину? Думаю, що ніхто. Адже як, з чого пиріжки приготовані знають тільки ті, хто його готував. Ми, пересічні покупці, можемо тільки здогадуватися. З цієї причини пропоную докласти трохи зусиль і приготувати смачні пиріжки будинку. Як це зробити? Про це докладно, крок за кроком, нижче.- борошно-700 гр;
- маргарин (вершкове масло) – 100 гр;
- яйця-3 шт;
- кефір- 250 мл;
- сіль-0,5 ч.л;
- сода- 1 ч.л;
- фарш- 400 гр;
- цибуля ізмельченний- 250 гр;
- водо- 50 мл;
- сіль, чорний мелений і червоний перець (для фаршу) – за смаком.
Далі готуємо фарш для біляшів з м'ясом. Соковитий він виходить в тому випадку, якщо в нього буде додано багато подрібненого лука. Подрібнювати цибулю добре занурювальним блендером, і його візуально має бути менше в два рази, ніж самого фаршу. Фарш краще брати змішаний з декількох сортів м'яса (свинина, яловичина в рівних частинах), масу солимо, перчимо.
Тісто розрізаємо на шматочки, з них формуємо кульки, а потім розгортаємо коржики, завтовшки 0,5 см. На кожну з них викладаємо по 1 ст.л. фаршу, по колу защипуємо, залишаємо невеликий отвір.
Біляші поміщаємо на деко, попередньо вистелений пергаментним папером, обмазуємо випічку збитим жовтком.У нагрітій до 200 гр. духовці близько півгодини випікаємо, вже готові скроплюємо біляші водою, накриваємо рушником.
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами