Як приготувати борщ з буряком і капустою. Пісний і смачний рецепт
Одне з популярних страв нашої національної кухні-це борщ, і кожна з господинь варить дуже смачно. Як приготувати борщ з буряком і капустою швидко і без особливого клопоту? Все що необхідно для цього-це правильний набір продуктів і величезне бажання нагодувати сім'ю. Ці рецепти борщу сподобаються багатьом господиням тим, що ніжний смак і аромат нагадають про те блюді, яким в дитинстві нас годували наші бабусі.
Будемо готувати без м'яса, це відмінна альтернатива жирним супів. Рецепти також допоможуть урізноманітнити пісний стіл, в них багато вітамінів і мікроелементів, особливо потрібних в осінньо-зимовий період.
Для приготування страви пісного борщу знадобляться:
- буряк крупная- 1 шт,
- капуста белокочанная- 200 гр,
- чернослів- 200 гр,
- картофеліни- 3-4 шт,
- цибулина і морковка- 1 шт,
- томат-паста- 2 ч.л,
- зубчики чеснока- пару шт,
- зелень будь-яка, цукор, сіль, базилік сушений- за смаком,
- лімон- половинка.
- На тертці з великими дірками натерти сирий буряк, рясно полити соком лимона, додати томат-пасту, 3-4 ст.л. води, на помірному вогні згасити 15 хвилин.
- Капусту нашаткувати, цибулю і картоплю нарізати, на середній тертці натерти моркву.
- Воду закип'ятити в трилітровій каструлі, по черзі в неї опустити: картоплю, капусту, моркву, цибулю, листя лаврове листя, перемішати, додати за смаком солі, варити 20 хвилин.
- Чорнослив вимити і нарізати, покласти в каструлю з буряком, посипати базилік, продовжувати варіння 15 хвилин. В кінці додати подрібнену зелень, часник і дати постояти 25-30 хвилин.
На закінчення
Дуже часто господині задають питання-чому борщу не червоний? Можу дати поради, перевірені часом. Як зробити борщ червоним? У мене виходить він завжди. Часто я відварюю буряк заздалегідь цілу, чищу, натираю на тертці, поливаю соком лимона або розведеною лимонною кислотою, цукор потрібен зовсім трохи, змішую, даю постояти нетривалий час, потім відправляю в суп в самому кінці, один раз доводжу до кипіння.
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами