Во саду ли, в моєму городі все про благоустрій саду і городництві
Як приготувати фаршировані кабачки. Смакота!
Автор: | Рубрика: Смак сезону – рецепти
Урожай кабачків в цьому році видався великий і це дуже хорошо.Основним блюдом з кабачків взимку є фаршировані кабачки.Як приготувати фаршировані кабачки
Для цього нам знадобитися:кабачок середнього розміру (25-30см) 2шт.,м'ясний фарш 500 гр,цибулина середня 2 шт.,томатна паста 1 ст.ложка або помідори свіжі середнього розміру 2 шт.,петрушка, майонез, соняшникова олія для змащування.Насамперед мою кабачок і нарізаю його поперек гуртками в ширину близько 2-2.5 см, якщо хочете, щоб була порція побільше значить збільшуйте ширину. Так як кабачок зараз твердий, я його не чищу від шкірки, нарізаю і вичищаючи зсередини насіння. Сідниці кабачка я очищаю від шкірки і тру м'якоть на тертці, вона буде додана в фарш.
Нарізали, почистили, необхідно посолити з усіх боків і всередині кілець кабачка. Дати полежати, поки ми будемо готувати фарш.
1. Нарізаю цибулину і відправляю її на розігріту сковороду, змащену олією.
2. Після пасіровкі лука, додаю натертий кабачок, обсмажую все разом до м'якості.
3. Настав час додати м'ясний фарш на сковороду для обсмажування до цибулі і кабачки.
4. Хвилин через 5-10 додаємо помідори дрібно нарізані або столову ложку томатної пасти.
5. Як тільки помідори обсмажити і вода з них почала википати, можна додати посічену свіжу або заморожену петрушку для пікантного смаку і смажити ще 5 хвилин.
6. Чекаємо охолодження фаршу.
7. На змащене маслом деко або скляну ємність з бортиками викладаємо гуртки кабачка, ложкою накладаємо фарш всередину, можна з невеликою гіркою, за бажанням змащуємо майонезом.
8. Ставимо в розігріту духовку до 200 град. наші кабачки, готуються близько півтори години, тому бажано зверху кабачки накрити фольгою, щоб вони не пригоріли зверху.
9. Перевіряємо фаршировані кабачки на м'якість і за 10 хв до готовності можна зверху гуртків посипати натертим сиром, іноді я обходжуся і без нього. Все одно фаршировані кабачки виходять дуже смачні і ситні.
Шкурка кабачків залишається жорсткою вона служить, щоб фарш не вивалювався, всередині кабачка ми все перемішуємо: м'якоть кабачка з фаршем і з'їдаємо, на тарілці залишається тільки кругла шкурка.Сподіваюся моя стаття: «Як приготувати фаршировані кабачки»Виявиться вам корисною. Таким же чином можна приготувати кабачки без м'ясного фаршу, а нафарширувати тільки овочами: кабачок, солодкий перець, помідори, гриби. будуть вегетаріанські фаршировані кабачки. Смачного!
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами