Як приготувати м'ясо по-французьки?
У кожній родині готують м'ясо по-французьки, причому все це роблять по-різному. Ми не знаємо, як французи ставляться до того, що м'ясо під шубою з овочів і сиру стали приписувати саме їм, але смак цієї страви змушує повертатися до рецептом знову і знову. Пропонуємо приготувати найпростіший варіант м'яса по-французьки з картоплею, цибулею і сиром і порадувати цією стравою своїх близьких.Інгредієнти для приготування м'яса по-французьки в духовці:
- Свинина (корейка) 500 г
- Картопля 700г
- Лук 2 шт
- сир 200г
- Майонез 3 ст.л.
- Масло рослинне 3-4 ст.л.
- Сіль 1 ч. Л.
- Хмелі-сунелі 1 ч.л.
- Перець чорний мелений 1 щіпка
Час приготування страви: 1 година 20 хв.
Колічествово порцій: 8 шт.
М'ясо по французьки. Рецепт приготування з фото
Нарізаємо свинину медальйонами поперек волокон. Для того, щоб було зручніше різати рівні пластини м'яса, можна покласти шматок на час в морозильну камеру, щоб він тільки схопився, але не встиг заморозитися. Якщо у вас не вийшло нарізати шматки товщиною 1 см, радимо їх трохи відбити.Цибулю нарізаємо або шаткуємо на овочерізки кільцями.
Сир натираємо на дрібній тертці.
Картоплю ріжемо тонкими і довгими скибочками завтовшки 3-4 мм.
Змащуємо деко рослинним маслом і викладаємо присолені з одного боку шматки м'яса (солоної стороною вниз). Ви можете викласти спочатку кільця цибулі, а на них м'ясо, або підкласти їх під нього на будь-якому іншому етапі.
Присолюємо м'ясо зверху, приправляємо його хмелі-сунелі і меленим перцем.
М'ясо покриваємо зверху майонезом.
Викладаємо шар картоплі і трохи присаливаем.
Так само, як і м'ясо, змащуємо картопля невеликою кількістю майонезу.
Таким чином – шар за шаром викладаємо рівномірно на шматки м'яса весь картопля і покриваємо зверху майонезом.
У нашому рецепті кільця цибулі підкладені під м'ясо на цьому етапі, що залишився лук розмістила між порційними шматками. Зверху присипаємо кожну порцію тертим сиром. І прибираємо в духовку, розігріту до 200 градусів.
Через 50-60 хвилин м'ясо по-французьки повинно бути готове (якщо шматки були нарізані належним чином).
Гарніру таке блюдо вже не вимагає, так що подавайте його гарячим, присипавши зеленню.
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами