Як приготувати печінку яловичу смачною і м'якою
Ні для кого не секрет, що часом приготована яловича печінка іноді після смаження виходить «сухий» або гірчить. Як приготувати печінку яловичу смачною і м'якою, щоб всім сподобалося, і не переводити даремно цінний продукт, про все це я розповім сьогодні. Для себе я знайшла правильне рішення, хоча було перепробувано чимало рецептів. Скажу з гордістю, що це найвдаліший спосіб з усіх, що я пробувала.Знаю і чула від багатьох господинь про те, що не люблять вони готувати будь-яку печінку, саме з тієї причини, що не вдається її готувати смачно, найчастіше вона виходить жорсткою. Але продукт цей корисний, в ньому багато вітамінів групи В, ці ліки від багатьох хвороб і смачна корисна їжа. На жаль, печінку у великій кількості не з'їсти, але в міру можна, якщо вона добре зготую.Друзі мої, ось Вами принесена з магазину яловича печінка. Як приготувати смачно і просто, буде цікаво дізнатися багатьом господиням.Найсмачніший рецепт смаженої яловичої печінки
- яловича печінка – 0,6 кг;
- яйце куряче – 1 штука;
- цукор і сіль – кожного по чайній ложці без гірки;
- часник -кілька зубчиків;
- сода – 1/2 чайної ложки;
- ріпчаста цибуля – 1 штука;
- масло рослинне – для смаження;
- кукурудзяна мука – для обвалювання.
- Печінка ретельно промиваю, знімаю акуратно руками прожилки і плівки, нарізаю великими пластинами. Для того щоб плівки знімалися добре, пальці умочують в сіль, тоді вони не ковзають.
- Роблю для печінки маринад: в мисочку вбиваю яйце, додаю сіль, цукор, соду, роздавлений часник, ретельно збиваю масу.
- Приготовленим маринадом заливаю шматки печінки, мариную протягом трьох годин. В ідеалі краще тримати продукт в холодильнику для маринування до ранку.
- Лук очищаю, ріжу на дві половини, потім нарізаю полуколечкамі, смажу на рослинному маслі, знімаю на блюдо.
- У кукурудзяній муці панірую кожен шматок печінки, переношу на розігріту сковороду, де обсмажувала цибулю. Олія соняшникова використовую по мінімуму, його підливаю в міру необхідності. Кожну сторону шматочка обсмажую по 2 хвилини, щоб зарум'яниться, перевертаю.
- Як тільки печінка підрум'янилася, на неї викладаю обсмажену цибулю, все перемішую, закриваю кришку, мучуся ще 4 хвилини. Приготований таким способом, кожен шматочок печінки, виходить дуже смачним і м'яким. Спробуйте, Вам сподобається. Смачного!
На замітку! Кукурудзяне борошно отримую перемелюючи в кавомолці крупу з кукурудзи, дуже швидко і легко.
Як приготувати печінку яловичу смачною і м'якою: відео
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами