Як приготувати скумбрію на сковороді
Скумбрія – одна з найдоступніших і смачних риб, м'ясо її багате на вміст вітамінів B і D, фтору і фосфору, білка. У кулінарії існує величезна кількість страв з цієї рибки. Сьогодні я розповім як приготувати скумбрію на сковороді з овочами.Рецепт із серії корисного і правильного харчування, дозволяє нормалізувати рівень холестерину в крові, в ньому низький вміст насичених жирів. Зате є цінні поліненасичені жирні кислоти Омега3, вони сприяють зміцненню судин, кісток, знижують ризик виникнення атеросклерозу, відповідають за будівництво нових клітин, живлять енергією, дуже корисні для жінок. Їх можна віднести до корисних жирів.Риба має ніжний смак, в ній відсутні дрібні кістки. Щоб приготувати скумбрію, не доведеться витрачати багато часу, зусиль, інгредієнтів. Продукти доступні, знайдуться в кожному холодильнику. Результат сподобається, і Ви будете готувати її знову. Оскільки моя сім'я обожнює рибку, готуємо таким способом часто, і всі задоволені!- скумбрія – одна тушка;
- картопля – півкіло;
- морквина і цибулина – по одній штуці кожного;
- зелена цибуля – невеликий пучок;
- помідори – 2 штуки;
- оливкова олія – 1 столова ложка;
- сіль і перець – за смаком.
- Очищену тушку розрізати на невеликі шматочки, посолити, поперчити, обсмажити кожну зі сторін на рослинній олії протягом двох хвилин.
- Очищений і вимитий картоплю нарізати на брусочки тоненько.
- Полу-кружками порізати моркву, цибулину – кільцями, помідори – часточками.
- Бруски картоплі відварити в підсоленій воді до готовності, інші овочі обсмажити в маслі.
- Рибу перекласти в глибоку сковороду, накрити її «шубкою» з відвареної картоплі, зверху покласти залишилися овочі, присипати зеленою цибулькою, влити трохи води, посолити за смаком, поперчити, на повільному вогні довести страву до готовності.
Приготована таким способом рибка зберігає свій природний сік, ніжність і легкість, смак стає більш багатим, це непоганий і швидкий варіант на вечерю для улюблених домочадців, немає ніяких надмірностей. Виходить пальчики оближеш, відмінне збалансоване поєднання смаків страви принесе велике задоволення! Сміливо запрошуйте всіх до столу, радуйте себе і близьких! Смачного!подивіться, як приготувати скумбрію на сковороді відео:
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами