Адигейський сир
Адигейський сир – це популярна різновид незрілих сирів.За рівнем своєї ферментації він не є надто солоним, так як робиться на основі коров'ячого молока і має щільну сирної сумішшю. У цьому сирі стільки вітамінів і корисних речовин, що за рівнем корисності його прирівнюють до продукту богів. Він низькокалорійний, тому часто використовується в їжу дівчатами, які сидять на дієті. Лікарі рекомендують їсти адигейський сир вагітним і годуючим матусям, адже він повністю складається з натуральних речовин, завдяки чому абсолютно нешкідливий.
Як зберігати адигейський сир в домашніх умовах
Головне правило – в домашніх умовах він не зберігається довго. У ресторанах і магазинах є спеціальні склади, в яких підтримується ідеальна температура і вологість для зберігання сиру. У тих умовах він може зберігатися дуже довго, цілі роки, але відтворити подібну обстановку будинку дуже складно.Основний спосіб продовжити життя адигейській сиру – зберігати його в розсолі. Але навіть в такому вигляді він не протримається в хорошому стані довше п'яти днів.Є спосіб зберегти адигейський сир, упакувавши його в пакет. Зверніть увагу на те, що пакет повинен бути щільним і герметичним, оскільки сторонні запахи і потрапляє повітря можуть зіпсувати смак сиру і знизити його корисні якості практично до нуля.Маленькі секрети зберігання
- Секрет 1. Щоб продовжити терміни зберігання адигейського сиру будинку, необхідно покласти в пакет разом з ним кубик цукру. Цукор вбере зайву вологу, яка шкідлива для продукту. Для цих цілей підійдуть пакети тетра-пак, мають застібку. Вони не промокають і не пропускають запахи.
- Секрет 2. Якщо ви зберігаєте сир в холодильнику, вибирайте ту полицю, на якій температура повітря нижче. Зазвичай це сама верхня або сама нижня полиці. Якщо все зробити правильно, то сир зможе бути придатним в їжу і через місяць.
- Секрет 3. подкоптіть сир. За допомогою спеціального апарату копчення – якщо він є – подкоптіть продукт, поки на ньому не з'явиться скориночка. Також можна посипати сир сіллю.
Як визначити чи є свіжим адигейський сир
Якщо сир поміняв свій колір з білого на кремовий, значить умови його зберігання не були чітко дотримані.У свіжого сиру поверхня волога, колір – між білим і світло-жовтим.За смаком хороший сир повинен бути молочним, без присмаку хімікатів і запаху інших продуктів.Тара для зберігання повинна бути щільною – контейнер або упаковка. Не зберігайте сир більше 1 місяця, оскільки далі він не придатний для вживання в їжу.Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами