мідії
Французи вважали, що мідії придатні лише для того, щоб бідняки могли ласувати ними через брак гідної їжі. Зрозуміло, цей стереотип давно пішов в історію, тим більше, коли люди навчилися використовувати мідії за призначенням. Їх вживають в різних видах, додають в закуски, салати та інші страви.Якщо ви часто купуєте мідії в магазині, то знаєте, що вони бувають трьох видів:
- Свіжі в мушлях.
- Варені і заморожені.
- Консервовані.
Як правильно зберігати мідії
Найчастіше люди вважають за краще купувати саме заморожений продукт, оскільки він більш безпечний і не вимагає додаткової обробки, як свіжий. Давайте поговоримо про те, яким чином краще зберігати мідії в морозилці.Досвідчені господині радять не купувати заморожені мідії про запас. Якщо ви не готуєте їх так часто, то краще придбайте одну-дві упаковки, які не встигнуть зіпсуватися до приготування. До того ж, ніхто не може знати, скільки часу мідії пролежали в морозильній камері магазину.Температура в морозилці не повинна опускатися нижче -18 ° С, це допоможе зберегти смак і корисні якості мідій.Якщо ви відкрили консервовані мідії, але не вжили весь продукт повністю – не поспішайте їх викидати. У відкритому вигляді консервовані мідії можуть зберігатися близько трьох днів, так що у вас є шанс пустити продукт в приготування якоїсь страви.Як зберігати живі мідії в мушлях
Живі мідії в мушлях вважаються делікатесом, тому вони продаються завжди в виключно свіжому вигляді. Вони вважаються ідеальним інгредієнтом для різних страв середземноморської кухні: супів і салатів з морепродуктами і специфічних закусок. Живі мідії не зберігається довго – продукт швидко приходить в непридатність. Саме тому потрібно купувати мідії в мушлях лише тоді, коли ви готові вжити їх або приготувати.Щоб мідії ще не заморозили, а й не втратили смак, зберігайте черепашки в тарі, наповненій льодом. При такій температурі в досить прохолодному приміщенні цей продукт зможе залишитися свіжим протягом двох днів. Запам'ятайте: довше свіжі мідії не зберігається!Як зберігати готові мідії
Дуже зручно купувати заморожені мідії, які попередньо були відварені – вони довго зберігаються, не втрачаючи якостей. Також багато хто воліє самостійно відварювати живі мідії в домашніх умовах.Якщо ви відварити мідії, але на даний момент не збираєтеся їх використовувати в приготуванні – створіть їм необхідні умови для правильного зберігання. Можна зберігати мідії не тільки в морозилці, а й в стандартному відділі холодильника.Перед тим, як прибрати відварені мідії в морозилку, переконайтеся, що з них скла вся вода – промокніть їх серветкою. Якщо не злити всю воду, то при заморожуванні утворюється лід, який не кращим чином подіє на смакові якості продукту.Якщо під час відварювання ви додасте в воду сіль, то мідії будуть повністю готовими. Такий продукт зберігається в морозилці близько 3 місяців, і використовувати їх можна відразу ж після розморожування.Готову страву з додаванням мідій взагалі не варто зберігати – краще з'їсти його відразу. Якщо ж у вас залишилося блюдо, яке ви не встигли вжити – складіть його в контейнер, накрийте кришкою і зберігайте не більше доби.Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами