Як зварити квасолевий суп з червоної квасолі смачно і швидко
Страви з квасолі просто незамінні на столі, тому що цей продукт багатий на білок і клітковину. А як зварити квасолевий суп з червоної квасолі деякі господині не знають. Зовсім нескладно, і до речі квасолеві страви зараз готують по всьому світу. Напевно, немає місця на землі, де б не готували цей продукт.Ця маленька бобова культура-смачна і ароматна, має безліч корисних властивостей. Багата на вміст білка, розчинні і нерозчинні волокна, фолієву кислоту, магній, калій і безліч інших поживних речовин, що сприяє зміцненню здоров'я.Квасолевий суп-пюре
Витрата продуктів наведено для трилітрової каструлі.- куріца- 1 тушка середня;
- червона квасоля сухая- 2 склянки;
- морквина і цибулина- кожного по 1 штуці;
- цукор-2 чайні ложки;
- лавровий лист, сіль, перець-за смаком;
- рослинна олія;
- зелень будь-яка.
- До повної готовності відварити квасолю, за 10 хвилин до закінчення посолити.
- Воду злити, трохи залишити для приготування пюре.
- Курку зварити окремо.
- У блендері половинну частину квасолі перемолоти в пюре, вливати потроху відвар.
- Натерту морквину з подрібненою цибулею злегка обсмажити на маслі, перчимо, солимо.
- Знімаємо курку з бульйону, біле м'ясо з грудки розбираємо на волокна, інші курячі частини можна використовувати для вечері.
- Доводимо до кипіння бульйон, туди відправляємо квасолеві пюре, залишки цілої квасолі, м'ясо, змішуємо, присаливаем, перчимо, всипаємо цукор.
- Кладемо обсмажені овочі, лавровий лист, ще раз доводимо до кипіння, посипаємо улюбленої зеленню, даємо настоятися 20 хвилин. Подаємо на стіл, ситно, ароматно, наваристий!
Суп квасолевий з куркою і галушками
- квасоля консервована червона 0,5 банки;
- куряче філе;
- картофеліни- 2-3 штуки;
- яйце- 1 штука;
- борошно-4 столових ложки;
- морква і цибулина- кожного по одному овочу;
- сіль перець-за смаком;
- рослинна олія;
- пучок зелені.
- Відварити нарізане шматочками м'ясо.
- На маслі посмажити подрібнену цибулю і натерту моркву, посолити, поперчити.
- У блендері з дрібнити квасоля, вбити яйце, всипати борошно, сіль, перемішати ретельно.
- Нарізану на кубики очищену картоплю опустити в киплячий суп, дати трохи проваритися.
- Опустити посмажені овочі, на середньому вогні дати ще покипіти.
- З фасолевой пасти двома ложками сформувати галушки, опускати в суп.
- Ще варити 4-5 хвилин, посипати зеленню.
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами