Їстівні гриби, ягоди, трави
Яловичина зі свіжими зморшками під вершковим соусом
Інгредієнти для рецепта Яловичина зі свіжими зморшками під вершковим соусом (на 3 порції): Яловичина – 500-600 гр.,Цибуля ріпчаста – 2 головки,Вино біле напівсолодке – 100 мл.,Вершки 33% – 150 мл.,Кріп рубаний – 2 ст. л.,Сіль, перець, рослинне масло.Рецепт приготування яловичини з грибами зморшками під ніжним вершковим соусом з білим вином: Зморшки промити, замочити в холодній воді на 15 хвилин. Воду злити.Яловичину очистити від жиру і прожилок. Нарізати брусочками.Відварити гриби протягом 15 хвилин. Відвар злити. Нарізати гриби шматочками.Лук очистити, нарізати кільцями чверть.У сковороду налити пару ложок рослинного масла, перекласти цибулю, обсмажити до золотистого кольору.Додати м'ясо, гасити 15 хвилин. Посолити, рясно поперчити.Додати гриби до м'яса, тушкувати, поки не випарується рідина.Влити в сковороду вино, тушкувати, помішуючи 10 хвилин.Додати кріп і вершки. Перемішати, накрити кришкою. Вогонь зменшити на мінімум, тушкувати 10 хвилин.Зібраний значний обсяг сировини іван-чаю або обмежене вільний час (іноді все разом) не дозволяють виготовити Копорський чай за традиційною технологією вручну. На допомогу нам приходять сучасні засоби, одним з яких є проста електрична м'ясорубка. Чай, виготовлений у такий спосіб виходить гранульованим. (Детальніше)Уже в квітні місяці масово починають рости дуже смачні делікатесні весняні гриби – сморчки, представленими трьома основними видами: сморчок справжній, сморчок конічний, сморчковая шапочка. Поруч зі зморшками дуже часто можна зустріти гігантські і звичайні рядки. Для любителів екзотичних страв весняний ліс пропонує також красиві саркосціфи, мініатюрні стробілюруси, разнобразних блюдцевікі. У травні видовий склад значно збільшується: додаються різні рогатик, гнойовики, трутовики, печериці, дощовики, травневі рядовки, ентоломи, пеціціі, весняні опеньки.В каталог додані їстівні гриби незвичайної форми, що зустрічаються на територіях європейської частини Росії, Білорусії, Україні, Казахстані, Німеччині:
Гріфола зонтична | |
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами