Кабачки в дивовижної підливі
Салат з кабачків добре доповнить будь-яку страву. Його приготування не вимагає багато часу і дорогих продуктів. Більшість інгредієнтів можна виростити на своєму городі.склад салату
Щоб приготувати кабачки в дивовижної підливі, знадобляться такі продукти:- 1 морква;
- 5-6 зубчиків часнику;
- 2 кг кабачків;
- 1 болгарський перець;
- 1 яблуко;
- 1 цибулина;
- 2 шт. гіркого перцю;
- 1 стакан соняшникової рафінованої олії;
- 1 склянка цукру;
- 50 г кухонної солі;
- 70-100 г томатної пасти;
- 100 г столового оцту (9%).
Салат можна готувати не тільки з кабачків. Блюдо вийде не менш смачним, якщо в якості основного інгредієнта будуть баклажани, болгарський перець або огірки.При приготуванні салату з кабачків рекомендується брати томатну пасту, тому що в процесі варіння овочі виділять достатньо багато соку. Коли основний інгредієнт страви – баклажан або огірок, слід віддавати перевагу соку помідорів. На цей кількість продуктів буде потрібно 1 л томатного соку. Завдяки йому салат вийде необхідної консистенції і не буде пригорати.
послідовність приготування
Кабачки рекомендується брати молоді (переросли), тому що в них ще немає великих насіння. Овочі нарізають будь-яким зручним способом (кільця, соломка або кубики). Їх складають у посуд, яку можна буде поставити на вогонь. Якщо овочі все ж старі, тобто переросли, вони будуть мати жорстку шкірку. Щоб салат вийшов ніжним, шкурку овоча рекомендується зрізати.Морква, цибуля, перець, яблуко і часник пропускають через м'ясорубку (подрібнити можна блендером) і відправляють до кабачків. Після перемішування в заготовку додають спеції, крім столового оцту. Всі інгредієнти ще раз добре перемішують і ставлять посуд на варильну плиту.
Після закипання вогонь зменшують і залишають варитися на салат на повільному вогні не менше 1 години. Щоб продукти не пригоріли, каструлю (або іншу ємність, в якій будуть готуватися кабачки) можна поставити на розсікач полум'я. У процесі варіння салат необхідно регулярно помішувати.
За 3-4 хвилини до закінчення приготування слід додати оцет. Якщо його влити на початку, то в процесі варіння більша частина кислоти випарується. Недолік оцту може погіршити смакові якості. Якщо продукт призначається для тривалого зберігання, тобто консервації, то недостатня кількість кислоти може привести до бродіння і підривання кришок.
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами