Швидкі і смачні рецепти котлет з кабачків
Варіантів приготування швидких дієтичних страв чимало. Якщо ви дотримуєтеся дієти, рекомендуємо вам приготувати кабачкові котлети з гарніром. Вони не навантажують шлунково-кишковий тракт, не сприяють набору зайвої ваги. Переваг у такого блюда чимало. В першу чергу варто відзначити його доступність у фінансовому плані. Крім цього, воно смачне і поживне. Зацікавлені? Тоді приступимо.Кабачкові котлети з гарніром для швидкого вечері
Якщо ви використовуєте для котлеток зрілі кабачки, вам доведеться зняти з них шкірку і вийняти насіння. З цукіні досить буде зчистити тонку шкірку. Робити цей зовсім не обов'язково, якщо овочі занадто молоденькі.- Час приготування: 30 хвилин
- Кількість порцій: 4
Інгредієнти для кабачковий котлет з гарніром
Для овочевих оладок підготуйте:- цукіні (0,5 кг);
- яйця (3 шт.);
- пластівці «Геркулес» (2 ст. л.);
- пшеничне борошно (3 ст. л.);
- оливкова олія (1 ст. л.);
- солодка паприка (за смаком);
- сіль, олія для смаження.
Для гарніру знадобиться:
- морква (половинка);
- шматочок селери;
- ріпчаста цибуля (1 шт.);
- шматочок вершкового масла;
- сіль, цукор, виноградний оцет, спеції на свій розсуд.
- насіння соняшнику (3 ст. л.);
- свіжий кріп, петрушка;
- сметану.
Спосіб приготування кабачковий котлет з гарніром для швидкого вечері
Готуйте котлети за наступною схемою:- Очистіть цукіні від шкірки, подрібніть овочі на тертці. Для цього ви можете також використовувати кухонний комбайн з овочевою насадкою з великими отворами.
- Після того як ви подрібніть кабачки або цукіні, посоліть їх. Відкиньте на сито і дайте стекти зайвої рідини.
- Посоліть кашку, відіжміть. Перекладіть в миску, вбийте в неї яйця і ретельно перемішайте.
- Починайте поступово додавати борошно і пластівці. Приправте паприкою, посоліть і знову перемішайте.
- Поставте на вогонь сковороду, змастіть її рослинним маслом. Для викладання котлеток на сковороду можете використовувати столову ложку. Виливайте тісто на розпечену посудину. Смажте по 3 хвилини з кожного боку. Оладки повинні знайти апетитну рум'яну корочку.
Тепер настав час зайнятися гарніром:
- Розтопити вершкове масло.
- Додайте в нього подрібнену петрушку, кріп, селера, цибуля і морква (натріть на тертці).
- Овочеву суміш посоліть, влийте в неї бальзамічний оцет і додайте цукор.
- Гасіть на мінімальному вогні протягом 15-ти хвилин.
- Висипати насіння соняшнику в сито, промийте. Потім відправте їх на суху розпечену сковороду. Смажте до тих пір, поки не вони не стануть золотистого кольору. Альтернативою соняшниковою насінням можуть стати гарбузове. Для цієї страви можна також використовувати арахіс. Але в цьому випадку воно вийде не дієтичним.
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами