Кабачкові оладки без борошна з вівсяними пластівцями
Просте і апетитне блюдо без борошна готується швидко на сковороді. Ідеальне ласощі для тих, хто вирішив схуднути, знаходиться на суворій дієті або не переносить глютен і містять його продукти харчування. Можна придумати багато варіацій коржів з цукіні і у кожної господині будуть свої власні. Ласощі нехитре і його можна готувати практично кожен день. Представлений рецепт не містить ні молока, ні муки і заготівля тесту не займе багато часу.Масла для обсмажування знадобитися чимало, коржі повинні бути покриті їм практично повністю. Знімаючи їх зі сковороди, розкладіть спочатку на паперовому рушнику, щоб воно ввібрало зайвий жир. У підсумку вийде блюдо як з фритюрниці.Загальний час процесу складе 20 хвилин.Рецепт розрахований на 2 порції.
Необхідні інгредієнти для приготування
- Молоді кабачки (цукіні) – 300 г;
- Яйця – 2 штуки;
- Зелена цибуля – 70 г;
- Геркулесові пластівці – 4 ст. л .;
- Кукурудзяний крохмаль – 1.5 ст. л .;
- Сушена морква – 2 ст. л .;
- Сіль кухонна;
- Перець чорний мелений – за смаком;
- Рослинна олія.
хід приготування
Молочні цукіні миємо й можна відразу приступати до натирання на дрібній тертці. Шкірку з них не обов'язково знімати, на ваш розсуд. Отриману соломку укладаємо в посуд, солити поки не треба, щоб передчасно не з'явився сік.Подрібнюємо зелена цибуля і додаємо до кабачки.В вміст миски розбиваємо курячі яйця і ретельно все розмішуємо, до отримання густої маси, краще для цього користуватися дерев'яною помилковою.Далі додаємо вівсяні пластівці і знову все ретельно розмішуємо. Геркулес поступово насититься вологою і розбухне.
Тепер висипаємо крохмаль кукурудзяний і морква, вони також будуть вбирати зайву воду. Завдяки цій властивості продуктів, коржі вийдуть надзвичайно соковитими.Тепер додаємо сіль за смаком. Пересолювати масу не варто, краще недосолити, а щепочку солі додати в соус.Розпалюються на плиті сковороду, краще взяти з антипригарним покриттям, щоб при смаженні нічого не пригоріло. Налити рослинний жир, трохи почекати поки він нагріється і ложкою викласти оладки. Розмір про форму вибираємо індивідуально.Обсмажити з двох сторін до появи красивою золотистої скоринки. На одну сторону приблизно буде потрібно близько 2-3 хвилин, на другу – 1.
Можна доповнити рецептуру і додати в тісто невелику щіпку паприки або 1 чайну ложку соєвого соусу. Тоді дієтичне ласощі вийде більш насиченим і пікантним.Подавати зі сметаною, кроповою або іншим соусом до смаку. Їсти можна як гарячими, так і остиглими. Бажаємо вам приємного апетиту!
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами