Капуста білокачанна Московська пізня завжди дає відмінний урожай
Вирощуванням капусти моя сім'я займається не один десяток років і щороку урожай виходить відмінним – за якістю і кількістю.
Ми живемо в середній смузі Росії, так що грунт в наших краях залишає бажати кращого. У землі мало корисних речовин і мікроелементів. Щорічно доводиться удобрювати її, щоб отримати гідний урожай.
Найчастіше в ролі органічних добрив виступає коров'ячий перегній. Іноді використовуємо компост. Добрив вистачає, щоб збагатити грунт на один рік, так що кожен сезон потрібно повторювати процедуру.
Але, не дивлячись на такі умови, капуста завжди дає відмінний урожай, завдяки правильно підібраному сорту. І сорт цей – Московська пізня.
Всі, хто вже вирощував цю капусту, підтвердять її позитивні властивості. А ось для новачків я підготувала кілька порад. Більше інформації про город дивіться на https://ogorodguru.com/
Проживаючи в середній смузі, розсаду капусти ми висаджуємо в середині весни – в квітні, вкриваючи плівкою. Через місяць після висадки саджанці перетворюються в дорослі рослини, які можна висадити у відкритий грунт. На перших парах незміцнілі рослини можуть гинути через часті дощі, поганої погоди або шкідників.
Такого не трапляється з саджанцями Московської пізньої – молоді рослини швидко адаптуються, ростуть і приносять відмінні плоди по осені. Цього року наш город страждав від великої кількості шкідників – загинуло багато капусти. Цілою залишилася лише Московська капуста.
Давайте детальніше про цей міцний сорт. Московська пізня – це пізня овочева культура, яка дозріває близько 3-4 місяців. Качани круглої форми, зовні – сіро-зелені, всередині – абсолютно білі. В середньому один качан досягає 5 кг ваги. Збирають урожай на початку осені.
Виходячи з особистого досвіду, можна сказати, що Московська пізня однозначно стрессоустойчивий сорт, який виживає в будь-яких умовах і дає багатий урожай. Качани можна зберігати як в свіжому вигляді, так і квасити капусту.
Однозначно, для городу 2019 був нелегким – погодні умови, хвороби і шкідники псували врожай. Але Московська пізня залишалася стійкою і порадувала мою сім'ю смачною капустою.
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами