здоров'я
Про харчування, навколишнього середовища, спосіб життя і про інше
Рубрики
свіжі записи
Архіви
кивано
Кивано фрукт.
кивано прекрасний постачальник вітамінів в дефіцитне зимовий час. Желейної динею рогатої динею африканським огірком і Антільських огірком називають кивано.
Глікемічний індекс кивано невисокий.Калорійність кивано – 44 ккал в 100 грамах продукту.Харчова цінність кивано в 100 грамах продукту: білки 1,8 грама; жири 1,3 грама; вуглеводи 7,6 грама.Містить вітаміни: А, В, С, Р.Містить: калій, кальцій, залізо, натрій, фосфор, магній, мідь, марганець, цинк, цукру і органічні кислоти.Плоди кивано розміром з апельсин мають округлу трохи довгасту форму. Під їх жовто-помаранчевої жорсткої шкіркою, вкритою м'якими шипами, знаходиться желеподібна зелена м'якоть з блідо-зеленими насінням.
кивано
тонізує, підвищує імунітет і надає общеоздоравлівающее дію. Зміцнює кровоносні судини, допомагає виводити з організму шлаки, радіоактивні і токсичні речовини. Корисний при захворюваннях серцево-судинної системи і шлунково-кишкового тракту. Застосовується в косметичних масках для поліпшення стану шкіри обличчя і тіла.Сік кивано здатний зупиняти кров, захищати рани від шкідливих мікроорганізмів і сприяє швидкому загоєнню ран і опіків.Кивано може завдати неприємностей людям з алергічними реакціями на фрукти та овочі.Кивано дуже добре зберігається протягом півроку. При кімнатній температурі здатний без збитку долежати до весни.кивано
володар незвично складною смакової гами. У ньому кисло-солодкому можна відчути і банан, і диню, і огірок, і лимон, і ківі, і авокадо. У кивано нібито з'єдналися фрукт і овоч. Його запах схожий з огірковим і динним. Він приємний і добре втамовує спрагу. Вживається в сирому вигляді як самостійний продукт, додається в солодкі та десертні страви: в салати, в варення, компотів, у фруктові, молочні і кисломолочні напої і в коктейлі, в креми, торти і в морозиво. Може додаватися і в овочеві, в м'ясні, в рибні, в гострі страви. Вдало поєднується з морепродуктами. З кивано страви і напої набувають особливого нестандартний смак. Недостиглі дрібні плоди кивано маринуються і солятся, успішно конкуруючи з корнішонами за смаком і корисності.Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами