здоров'я
Про харчування, навколишнього середовища, спосіб життя і про інше
Рубрики
свіжі записи
Архіви
Кокосова олія
Кокосове масло застосування.
Кокосове масло застосування знаходить в зміцненні волосся і позбавлення їх від лупи. Робить незабутнім смак будь-яких страв кокосового масла застосування.Глікемічний індекс кокосового масла низький – близько 0.Калорійність кокосового масла – 899 ккал в 100 грамах продукту.Харчова цінність кокосового масла в 100 грамах продукту: білки 0 грамів; жири 99,8 грама; вуглеводи 0 грамів.Містить вітаміни: Е.Містить: кальцій, фосфор, насичені, мононенасичені і поліненасичені жирні кислоти.Кокосове масло покращує обмін речовин. Має антимікробну і антибактеріальну дію, протидіє вірусним, мікробним і грибкових інфекцій. Воно чудово впливає на шкіру і волосся, захищаючи і живлячи їх. Знижує вміст вуглеводів в організмі, сприяючи схудненню.Кокосове масло при температурі близько плюс 25 градусів С і нижче втрачає прозорість, загусає, а потім стає твердим. Його можна намазувати на хліб як масло. Але краще перед використанням розтопити, підставивши пляшку з маслом під струмінь теплої води, або розтопити іншим подібним способом.
Кокосове масло застосування
Рекомендується випивати по одній столовій ложці пальмової олії вранці натщесерце та ввечері перед сном. Це зміцнить імунітет, позитивно вплине на травний процес і захистить від остеопорозу.Кокосове масло зберігається протягом двох років, втрачаючи свої корисні якості.У кокосовій олії переважають насичені жири (до 90% всього складу). Воно дуже добре підходить для випічки, смаження і гасіння. У процесі смаження або у фритюрі не втрачає смак і довго не стає канцерогенним. Має приємний ніжний горіховий смак. Корисно людям будь-якого віку.Кокосовим маслом заправляються каші, плов, макарони, картопляне пюре, борщі, супи, овочеві страви. З ним готуються різні гарніри, м'ясні і рибні страви, яєчня, соуси, салати, гарячі закуски, випічка, кондитерські вироби.Кокосове масло застосування
З метою економного використання дорогого кокосового масла страви можна готувати на іншому більш дешевому маслі, а кокосове масло додавати в кінці готування, надаючи їжі вишуканий смак. Смак кокосового масла прикрасить будь-яку їжу. Наприклад, випічка з ним набуває чарівний аромат, а звичайний смажену картоплю стає делікатесним. Всі страви з кокосовим маслом не повинні бути холодними, щоб масло залишалося рідким.Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами