Котлети з вівсяних пластівців: покроковий рецепт
Котлети з вівсяних пластівців не обов'язково готувати під час посту. Вони смачні і поживні. Часто хочеться приготувати просто блюдо, яке не містить тваринних жирів. Котлетки можна їсти в будь-який час дня, і треба розуміти, що вівсянка вважається довгими вуглеводами, які дозволяють людині довго залишатися ситим і енергійним.Овочевий салат може йти як гарнір, але ніяк як основне блюдо, а котлети з вівсяних пластівців можна їсти з овочевим гарніром і без нього. Крім того, на гарнір до вівсяним котлет можна подати рис або картопляне пюре. Ці котлетки здатні замінити м'ясну страву, час приготування котлет мінімальне. Важливо розуміти, що вівсянку потрібно замочити у воді заздалегідь, дочекатися поки вона розбухне. Це важливо, процедура допоможе уникнути неприємного хрускоту під час їжі.Для приготування покрокового рецепта необхідно виставити на стіл:- Пластівці вівсяні 1 стакан
- 1 картоплю
- 1 морквину
- 1 цибулину
- 1 пучок кропу або петрушки
- Спеції за смаком
- Масло рослинне для смаження
- Спочатку потрібно залити вівсяні пластівці окропом, дати постояти на столі одну годину.
- Морквину і картоплю потрібно вимити, почистити, натерти на тертці.
- Пластівці повинні збільшитися в обсязі, якщо залишилася зайва вода, її потрібно видалити. Пластівці необхідно взяти в долоні і трохи віджати, щоб позбавитися від зайвої рідини.
- Тепер можна з'єднувати всі інгредієнти разом. Перед тим як з'єднувати інгредієнти, зелень і цибулю потрібно дуже дрібно порізати. Поєднавши всі інгредієнти, можна формувати котлети.
- Поставте на плиту сковорідку, розігрійте з рослинним маслом, викладайте котлети, смажте з обох сторін рівно по три хвилини. Вогонь не повинен бути більшим, щоб котлетки не підгоріли.
Якщо ви хочете готувати страву не під час посту, а просто так, то можна в фарш вбити одне яйце, яке допоможе краще скріплювати фарш. З додаванням яйця ми будемо мати впевненість в тому, що вони не розвалиться. Якщо котлети готувати під час строгого посту, то такий продукт як яйце, не допустимо. Це означає, що кулінарні вироби потрібно сформувати міцними, не більшими. Краще з'їсти три котлетки поменше, але цілі, ніж 2 розвалюються великі. Смак від цього не зміниться, а чисто естетично три невеликі котлети з вівсяних пластівців виглядатимуть красиво.Моя порада! Для більш насиченого смаку, при приготуванні вівсяних котлет, після їх обсмажування, вливаю в сковороду, де вони готувалися стакан курячого або м'ясного бульйону, тушу до того моменту, поки він повністю не випарується і не вбереться. Котлетки виходять з яскраво вираженим смаком, дуже апетитні!
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами