здоров'я
Про харчування, навколишнього середовища, спосіб життя і про інше
Рубрики
свіжі записи
Архіви
кукурудзяна олія
Кукурудзяна олія застосування.
кукурудзяна олія містить антиоксидантів вдвічі більше ніж оливкова і соняшникову олії. Захищає від старіння і новоутворень кукурудзяна олія.Глікемічний індекс кукурудзяної олії низький – близько 0.Калорійність кукурудзяної олії – 899 ккал в 100 грамах продукту.Харчова цінність кукурудзяної олії в 100 грамах продукту: білки 0 грамів; жири 99,8 грама; вуглеводи 0 грамів.Містить вітаміни: А, В, Е, К, РР.Містить: фосфор, насичені, мононенасичені і поліненасичені жирні кислоти.Кукурудзяна олія виробляється із зародків кукурудзи. Воно зберігає нормальний обмін речовин, покращує роботу кишечника, печінки і жовчного міхура, ендокринної системи, гіпофіза, щитовидної залози, надниркових залоз. Сприяє природному росту і розвитку м'язових тканин. Регулює жировий обмін, знижує рівень «поганого» холестерину в крові, запобігає розвитку серцево-судинних захворювань.
кукурудзяна олія
містить вітаміну Е (антиоксидант) в два рази більше ніж оливкова або соняшникова олія. Завдяки цьому кукурудзяна олія ефективно сприяє уповільненню процесу старіння організму, оберігає клітини організму від мутацій і попереджає виникнення пухлин. Підтримує в організмі жінки дітородну здатність.Регулярне використання в їжу кукурудзяної олії корисно для людей. Особливо при астмі, цукровому діабеті, мігрені, хворобах печінки, сінну лихоманку, лущення шкіри, а також для вагітних жінок, матерів-годувальниць та дітей. Рекомендується щодня вживати 75 грамів масла.Слід пам'ятати і враховувати те, що при тривалому зберіганні кукурудзяна олія починає неприємно пахнути.Кукурудзяна олія має слабкий приємний смак і запах. Воно легко засвоюється організмом, вважається дієтичним. При нагріванні це масло не пригорає, майже не димить, не утворює канцерогенних речовин, краще соняшникової олії підходить для смаження, для гасіння і для фритюру.кукурудзяна олія
застосовується для виготовлення хлібного тесту, яке набуває від цього масла пружність, а хліб з такого тесту виходить пишний і ароматний. Використовується в приготуванні випічки, салатів, соусів, майонезу, маргарину.Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами