Купили їжу у узбеків на вулиці, зараз пробуємо. Заплатили за страви по 100 рублів
Мій чоловік дуже любить поїсти в вуличних забігайлівках. Начебто і засоби є пообідати в нормальних закладах, але від всяких кіоски, кіосків з усякою всячиною він просто в захваті!Довірливий він, хоча я, в принципі, теж. Скільки разів траплялися ми на всяких обманках – дешеві цукерки, підроблений мед та інші солодощі, пиріжки з позавчорашнім м'ясом і інші «елітні» страви.Живемо ми в Краснодарському краї, а там такого добра – хоч греблю гати. Я намагаюся вже не купувати нічого в сумнівних місцях, але все ж буває …Так вийшло і цього разу. Ми з чоловіком обожнюємо узбецький плов – ароматний, справжній, смачний. Скільки разів намагалася такий приготувати вдома, не виходить, мабуть, є у узбеків свої секрети.
Ось у їх як візьмемо, пальчики оближеш! Неймовірний смак! А якщо він ще й в казні приготований, то разом з пловом і тарілку можна з'їсти! Так ось – як-то раз чоловік дзвонить і каже, щоб я збиралася швидше. Його знайомі узбеки відкрили своє кафе, в якому одне з фірмових страв – плов в казані. Ясна річ, я швидко зібралася і був готова щільно і смачно пообідати.Хоча до цього збиралися є будинки, так як залишився ще вчорашній борщ, не менше смачний, до речі. Думала, що просто розігрію, на стіл виставлю сметану, свіжу зелень, булочки, чорний хліб – смакота! Ну про яке борщі може йти мова, коли плов узбецький пропонують!
Приїхали, зробили замовлення, нам приносять дві тарілки, причому пластикові. Мене вже це насторожило. Подача взагалі огидна. Вже з вигляду самого рису, який лежав грудками, було зрозуміло, що блюдо розігріли, а коли його приготували, взагалі невідомо.Ну, думаю, ображати нікого не буду, тим більше, що це знайомі чоловіка. а чоловік весь в очікуванні чогось неймовірно смачного сидить)Почали пробувати. Рис сирої, зовнішня його частина більш менш м'яка, а внутрішня хрумтить на зубах. М'ясо в плові, тримайтеся, просто цілим шматком збоку. Мені дісталася гомілку, чоловікові стегно. М'ясо, до речі, не баранина, а просто курка, та ще й вчорашня.
Ще у нас було і інше блюдо. Але ми його тільки спробували, але не стали їсти, таке гидке й смердюче. В одній тарілці були змішані злиплі шматки локшини, дрібні шматки картоплі, шматки курки.
Відчуття, що дістали всі з супу, рідина вилили, а все, що залишилося, розігріли і принесли. Більш того, у цій «каші» навіть смаку не було.Всі страви по 100 рублів, як на розпродажі. Ось такий у нас новий «ресторан». Чоловік засмутився, тому що це його знайомі, а така кухня огидна. Сказав, що більше не піде до них. Ми вирушили додому і … розігріли мій борщ, наїлися від душі!
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами