Смачна риба під маринадом з моркви і цибулі покроковий рецепт з фото, Грибний сайт
Від ФахівцяРиба під маринадом з моркви і цибулі
Під маринадом готують будь-яку білу рибу, при чому її можна як укласти цілої тушкою, так і нарізати її стейками або іншими більш зручними скибочками. Рибу солять і приправляють сирої перед запіканням, а ось готову – цілком допустимо полити гарячим томатним соком або додати його в пассировку. Тоді у вас вийде ще один варіант цього ж страви – з томатом.Подавати таку рибу найкраще з рисом або з овочевим різотто. Ніжна м'якоть буде чудово поєднуватися з нейтральним смаком рису. Овочі під рибу вибирають абсолютно різні. Це можуть бути огірки і помідори, якщо дозволяє сезон. А можна подати консервоване асорті або солоні огірочки.Готова риба дуже зручно і швидко відбудеться від хребта, тому таке блюдо буде смачним і корисним навіть для діток. Як відомо, малюкам можна пропонувати рибу приблизно з одного року і головне, щоб вона була білою, так як цей вид риби вважається менш алергенним і сприятливо впливає на травлення дитини.Коли ви готуєте рибу дітям, важливо, щоб сам продукт був свіжим і зберігався в магазині правильно, тому при покупці звертайте увагу на термін придатності і купуйте тільки в перевірених місцях.
- Тушка скумбрії – 1 шт .;
- Морква – 1 шт .;
- Цибуля – 1 шт .;
- Сіль – 1/2 ч.л .;
- Спеції – 1 ч.л .;
- Олія – 2 ст.л.
Підготуємо рибу. Тушку треба почистити і відрізати їй голову. Ще вона обов'язково чиститься від нутрощів і гарненько промивається під водою.
Натремо її невеликою кількістю солі.
Посипаємо зверху спеції, а також натремо ними і сіллю тушку всередині.
Підготуємо пассировку. Лук треба очистити від лушпиння і дрібненько нарізати. Обсмажити його в олії до золотистої скоринки.
Додаємо до цибулі моркву, натерту на самій дрібній тертці. На середньому вогні пасеруємо цибулю з морквою до готовності.
Укладаємо пасеровані овочі зверху на рибу. Можна їх трохи підсолити.
Тепер відправимо форму з рибою і овочами в духовку. Температура встановлюється – 180 градусів, а час запікання – близько півгодини.
Готову рибу прикрашають гілочками кропу, петрушки і листами зеленого салату.Час приготування – 40 хвилин. Кількість порцій – 2.
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами