Смажені гриби з сиром
Уявіть на хвилинку, скільки страв можна приготувати з звичайних грибів і сиру. Один скаже, що їх можна пережарити, інший відразу згадає про запечених грибах і Жульєн. Гриби також відмінно поєднуються з іншими продуктами в салатах, запіканках і в гарячих закусках. У цій статті ми наведемо приклади рецептів, які можна досить легко приготувати і цей процес не займе багато часу.
Смажені гриби з сиром
- печериці – 250 г
- сир -150 г
- цибуля -1 шт
- часник – 3 зубчики
- сметана – 4 ст.л.
- ст.л. вершкове масло приблизно 50 г
- зелень петрушки, сіль, чорний мелений перець – за смаком
Печериці з сиром, запечені в духовці
- печериці 500 г
- твердий сир -150 г
- часник -3-4 зубчики
- майонез – 4 столові ложки
- вершкове масло 50 г
Запіканка з грибів з сиром і цвітною капустою
- 200-300 г свіжих лісових грибів (підійдуть і заморожені),
сир 100-150 г, - кольорова капуста -500 г
- майонез або сметана – 2 ст. ложки
- вода – 1 стакан
- вершкове масло (для змазування форми)
- сіль, чорний мелений перець – за смаком.
Written by admin
Недавні записи
- Вазон з білою квіткою: елегантний декор для вашого інтер’єру | Назва сайту
- Візін: що це таке, властивості, застосування
- Рибне борошно для курей: використання, користь, рецепти – Поради для птахівників
- Як виглядають клопи: детальний опис видів і внешніх ознак
- Лисячий хвіст рослина: опис, типи і особливості вирощування
- Кипарисовик плюмоза ауреа: опис, особливості та умови вирощування
- Купити насіння вічнозеленої огорожі в Україні – Краща пропозиція від Kompanija “X”
- Дискус хеккеля: основна інформація, утримання і розведення
- Як правильно заварювати каркаде
- Як часто можна споживати мигдаль: порція та дозування
- Грошове дерево: як правильно обрізати для збільшення росту та густоти
- Каморі – порода кіз з унікальними характеристиками і високим надоем молока