Варення з агрусу і апельсина на зиму
Найсмачніше варення – асорті, яке варять з декількох видів фруктів або ягід. Але всі ці інгредієнти повинні абсолютно поєднуватися і доповнювати один одного, створюючи новий букет смаку. Особливо часто в якості природного ароматизатора використовують цитрусові.В даному рецепті завдяки апельсину варення зі звичайного агрусу з його НЕ вираженим смаком перетвориться в делікатесне.
Варення з агрусу і апельсина через м'ясорубку
Час підготовки – 30 хвилинЧас приготування – 24 години 20 хвилинЯк приготувати варення з агрусу і апельсина, рецепт на зиму:Підготувати всі необхідні інгредієнти.Апельсини вимити, разом з шкіркою нарізати на дольки, вийняти кісточки.
Пропустити підготовлені апельсини через дрібну решітку м'ясорубки.
Агрус вимити, обрізати плодоніжки і чашолистки.
Ягоди також пропустити через м'ясорубку.
Апельсинову і аґрусового маси викласти в миску і засипати цукром.
Суміш добре перемішати і залишити на добу при кімнатній температурі, періодично перемішуючи, щоб цукор розчинився.
Перекласти масу в варильну ємність (каструлю, таз і т. П.), Довести до кипіння і при помішуванні поварити протягом 5 хвилин.
Джем в гарячому вигляді розлити в стерилізовані банки і закупорити прокип'ячену кришками. Зберігати консерви в прохолодному місці.
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами