Written by admin on 2020
Варення з айви часточками найсмачніший рецепт з горіхами, лимоном, відео
Від ФахівцяВарення з айви часточками
Прозоре варення з айви часточками виходить з легкою кислинкою, дуже ароматне з чудовим післясмаком. Це найсмачніший рецепт, він пройшов перевірку часом, і має багато вдячних шанувальників.користь айви
- До речі, не тільки така заготовка з війни смачна, вона має багато корисних властивостей. Так, айва японська серед культур, що містять насіння, займає лідируюче місце за змістом біологічно активних речовин, а за наявністю в ній заліза, вона і зовсім рекордсмен, тому лікарі її рекомендують пацієнтам вживати в сирому вигляді при железнодефіцітной анемії.
- Фрукт є природним антиоксидантом, допомагає перемогти стрес і гальмує передчасне старіння.
- Має антивірусні властивості, тому ефективна при лікуванні грипу і простудних захворювань, найцінніша заготовка з неї – сире варення.
- Для його приготування 1 кг. свіжих вимитих плодів з віддаленими серцевинами потрібно пропустити через м'ясорубку. Змішати з 1 кг цукру, почекати при кімнатній температурі, щоб він розчинився, перекласти в сухі банки, тримати в холодильнику.
- У сезон пропоную якомога частіше ласувати запеченою айвою, для чого розрізати плоди на половинки, видалити серцевини. Змастити деко вершковим маслом, злегка присипати цукром, викласти айвові половинки в кожну додати трохи вершкового масла і трохи цукру, запікати півгодини.
Як зварити варення з айви часточками з горіхами, рецепт:
японська айва очищена – 2,5 кілограма;цукровий пісок – 2 кілограми;лимон – 1 цитрус;- Вимиту айву вичистити, обтерти насухо, нарізати на дольки, видалити насіннєві коробочки. Перекласти в тазик (каструльку) шарами, посипаючи цукром. Його брати не більше половини від загальної кількості заготовки.
- Айвові часточки полити лимоном, перешкодити, накрити чистою тканиною, залишити на 4 години. Повинен виділитися сік, якщо його вийшло на 1,5 – 2 см. Вище рівня плодів, варення можна почати варити. Якщо соку замало, доливаю цукровий сироп. Його готую з цукру і води в рівних частинах.
- Айву доводжу до кипіння на повільному вогні, всипав залишки цукру, варю 10 хвилин, не забуваючи помішувати.
- Залишаю на 12 годин, накривши тканиною. Варю ще також 2 рази по 10 хвилин, витримуючи і охолоджуючи ще по 12 годин.
- Під час заключної 10-хвилинної варіння всипав розколоті ядерця волоських горіхів, їх потрібно розділити на частини і лимонний сік від половинки цитруса.
- Розлити варення в стерилізовані банки, закрити гвинтовими кришками або закатати.
Моя порада Варення можна спробувати після другої варіння. Якщо Вам здасться, що воно майже приготовлено, при третьому варінні додайте волоські горіхи і сік лимона.Дивіться, як зварити бурштинове варення з айви часточками відео:
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами