Як зробити варення з лимона з шкіркою
Лімон- найдоступніше і смачне профілактичний засіб, знайоме нам з дитинства. Це корисний і дуже ефективний фрукт Люди найчастіше його їдять просто шматочками, вмочуючи в цукор, деякі-додають в чай або коньяк. І зовсім рідко готують варення з лимона з шкіркою. Лимонне варення не дуже популярно у господинь, зате воно корисне, а яке смачне і запашне!У моїй родині цей екзотичний фрукт популярний, мене часто просять зварити варення з лимонів з шкіркою. Свій фірмовий рецепт маю давно, надзвичайно старовинний рецепт дістався мені від моєї бабусі. А вже вона знатна кулінарка була! Приготування займає зовсім небагато часу. Спробуйте, до того ж варення з лимонів можна піднести в якості оригінального і несподіваного подарунка. Запевняю, сподобається всім!- лімони- 2 плода;
- цукор-400 грам;
- ванільний цукор-20 грам.
- Вимиті цитруси помістити цілими в воду, довести до кипіння, варити пару хвилин, зцідити воду. Дістати плоди, нарізати як забажаєте, форма будь-яка (кубик, соломка, часточки). Кісточки вибрати.
- У каструльку влити 200 мл води, покласти лимони, зменшити вогонь до мінімуму, варити 40 хвилин.
- Всипати обидва види цукру ванільний і звичайний, ще варити перемішуючи 45- 50 хвилин.
- Готовність перевірити по краплі: вона повинна застигнути на блюдечку, перетворившись в желеподібну масу.
Моя порада Для варення бажано відбирати дозрілі лимони, на ощупь- дебеленькі і не м'які. Відбирайте цитруси з яскраво-жовтого кольору, з гладенькою, що не битою шкіркою. Лимончики повинні бути ароматними, на смак солодкими, мати багато соку.
Written by admin
Недавні записи
- Вазон з білою квіткою: елегантний декор для вашого інтер’єру | Назва сайту
- Візін: що це таке, властивості, застосування
- Рибне борошно для курей: використання, користь, рецепти – Поради для птахівників
- Як виглядають клопи: детальний опис видів і внешніх ознак
- Лисячий хвіст рослина: опис, типи і особливості вирощування
- Кипарисовик плюмоза ауреа: опис, особливості та умови вирощування
- Купити насіння вічнозеленої огорожі в Україні – Краща пропозиція від Kompanija “X”
- Дискус хеккеля: основна інформація, утримання і розведення
- Як правильно заварювати каркаде
- Як часто можна споживати мигдаль: порція та дозування
- Грошове дерево: як правильно обрізати для збільшення росту та густоти
- Каморі – порода кіз з унікальними характеристиками і високим надоем молока