заготівля кабачків
Сезон консервації овочів відкритий. І дуже важливо не упустити цей момент. Так як завдяки заготівлях, набагато легше буде пережити зиму. Серед овочів, які маринують, великою популярністю користуються кабачки. Деякі їх навіть більше люблять, ніж огірки. Вони належать до сімейства гарбузових, і мають ніжну м'яку середину і тверду зовнішню оболонку.Існує безліч різних рецептів консервації кабачків. І, напевно, у кожної господині є свої улюблені способи заготовок цих овочів. Але, познайомимося з деякими.Мариновані кабачки з м'ятою– кабачків – 7 штук.следует брати молоді плоди;– виноградний оцет – 150 г;– часник – очищених 3 зубки;– м'ята – 3-5 гілочок;– перець чилі – 1 шт .;– оливкова олія – 150 г;– кухонна сіль – за смаком.Готуємо: нарізані кружальцями кабачки, обсмажують. Очищений часник видавлюють в окрему миску, в яку так само додають порізаний перець чилі. Все перемішують. Підсмажені кабачки посипають приготовленої сумішшю, солять і поливають кип'яченим виноградним соусом і посипають порізаної м'ятою. Після того, як страва охолоне, його ставлять на добу в холодильник. Виходять відмінні мариновані кабачки.«Кусючі кабачки»– молоді невеликі кабачки – 3 кг;– солодкий м'ясистий перець – 4 шт .;– гіркий перець – 1 шт .;– очищений часник – 100 г .;– масло рослинне – 1 стакан;– цукровий пісок – 1 склянка;– томатний сік – 40 мл;– столовий оцет – 2 ложки.Напівколами або четвертинками нарізають кабачки. Через м'ясорубку пропускають перець і часник, які разом з іншими інгредієнтами змішують з кабачками і варять півгодини на слабкому вогні після закипання. Після розкладають по банках і закочують кришками.Консервовані кабачки з використанням горілкиРецепт розрахований на банку, об'ємом в 3 літри. знадобиться:– молоді кабачки – 2 кг;– столовий оцет 9% – 65 мл;– листя чорної смородини і вишні – по 5 шт .;– часник – 7 зубчиків;– перець горошком чорний.готуємо:
Як і належить, спочатку овочі гарненько миють і, відрізавши краю, ріжуть на кружки. Зелень так само слід промити під водою. Кріп і листя хрону, так само крупно нарізають. Дно простерилизованной скляної тари заповнюють половиною приготовленої зелені і спецій. Зверху укладають кабачки, а на них залишилася зелень. Все заливають окропом і прикривши кришкою, залишають на 1 годину під ковдрою. Далі беремо сіль, горілку і оцет. Після закінчення однієї години, з банки зливають в каструлю воду, в яку висипають сіль і ставлять на піч. Коли закипить, потрібно зняти піну. У скляну ємність з кабачками виливають оцет і горілку і зверху заливають киплячим розсолом. Банку закочують, перевертають догори дном і залишають під теплим покривалом на добу для охолодження.
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами