Їстівні гриби, ягоди, трави
Замороження білих грибів (класичний спосіб)
Так вже повелося, що на зиму ми заморожуємо тільки ніжки від білих грибів. І використовуємо їх лише для супів. А деякі з гостей стверджують, що суп не грибний, хоча і запах чарівний, а курячий, і шматочки смачних білих грибів беруть за м'ясо. Але все їдять із задоволенням! А хіба не це нагорода за осінні дні з, витрачені на збір і переробку грибів ?!Наявні гриби очищаємо від сміття, при необхідності промиваємо або протираємо вологою ганчіркою. Відокремлюємо гострим ножем ніжки від капелюшків.
Капелюшки прибираємо в сторону, а ніжки нарізаємо великими шматочками.
Розкладаємо нарізані ніжки порційно по чистим поліетиленовим пакетиках.
Щільно зав'язуємо, видавлюючи зайве повітря. Якщо в заморожуванні у вас вже багато пакетиків з різноманітними грибами – можна на кожен приклеїти наклейку з точною назвою вмісту. І тоді взимку у вас буде страва не з "якихось, я вже не пам'ятаю" грибів, а саме з білих, напівбілі тощо.
Зібраний значний обсяг сировини іван-чаю або обмежене вільний час (іноді все разом) не дозволяють виготовити Копорський чай за традиційною технологією вручну. На допомогу нам приходять сучасні засоби, одним з яких є проста електрична м'ясорубка. Чай, виготовлений у такий спосіб виходить гранульованим. (Детальніше)
Уже в квітні місяці масово починають рости дуже смачні делікатесні весняні гриби – сморчки, представленими трьома основними видами: сморчок справжній, сморчок конічний, сморчковая шапочка. Поруч зі зморшками дуже часто можна зустріти гігантські і звичайні рядки. Для любителів екзотичних страв весняний ліс пропонує також красиві саркосціфи, мініатюрні стробілюруси, разнобразних блюдцевікі. У травні видовий склад значно збільшується: додаються різні рогатик, гнойовики, трутовики, печериці, дощовики, травневі рядовки, ентоломи, пеціціі, весняні опеньки.В каталог додані їстівні гриби незвичайної форми, що зустрічаються на територіях європейської частини Росії, Білорусії, Україні, Казахстані, Німеччині:
Гріфола зонтична | |
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами