Written by admin on 2020
Баклажани з волоськими горіхами по грузинськи рецепт, історія страви, відео
Від ФахівцяБаклажани з волоськими горіхами по грузинськи
Для поціновувачів кухні Грузії та її шанувальників пропоную приготувати баклажани з волоськими горіхами. За грузинськи це блюдо готується у вигляді закуски, спосіб приготування оригінальний, користується неодмінним успіхом за святковим столом.Закуска не тільки смачна, але й корисна, так як цей овоч сприяє збалансованості харчування, є неоціненним джерелом цінних для нашого організму речовин, а клітковина міститься в баклажанах, очищає судини від холестерину.Ця страва підійде для тих, хто любить гостру, легку і ситну їжу. Готувати рецепт зовсім нескладно, інгредієнти відмінно поєднуються між собою, та й ціна їх мінімальна.Баклажани з волоськими горіхами по-грузинськи: історія страви
Овочеві страви кухні Грузії в більшості своїй виконані у вигляді закусок і салатів. Використовуються найрізноманітніші овочі вирощені в цих благодатних місцях, їх застосовують прямо в сирому вигляді, можуть гасити, запікати і навіть готувати прямо на багатті.Баклажани страви особливі, вони відрізняються гострим смаком через велику кількість використовуваного часнику, ароматних приправ, спецій, горіхів, різноманітної корисною зелені. До речі, в далекому минулому грузинські кулінари не використали для гостроти багато прянощів, обходилися гірким перцем і часником, незмінними інгредієнтами було – велика кількість зелені і волоські горіхи.Волоський горіх почитаємо в грузинській кулінарії, і протягом багатьох століть його використовували у великій кількості. Ці баклажани будуть приготовлені на рослинній олії з часниково-горіховою пастою.Повний список інгредієнтів:баклажани – 4 штуки;волоські горіхи чищені – стакан;часник – невелика головка;перець і сіль – за смаком.- Видалити у баклажанів шкірку, розрізати на поздовжні скибочки, перекласти в глибоку тарілку, натерти сіллю, і залишити на 20 хвилин для видалення гіркоти.
- Далі ретельно обмити холодною водою.
- Горіхи і очищені від лушпиння зубчики часнику перемолоти на м'ясорубці, посолити, поперчити.
- Баклажани скибочки обсмажити на олії, обмазати чесночно- горіховою масою, посипати нарубаної зеленню.
Наше страва готова, воно в міру гостре, трохи пряне, надзвичайно ароматне і пікантне. Вийшов неперевершений варіант холодної закуски, яку можна сміливо віднести до рецептів правильного і корисного харчування.Дивіться, відео: рулетики з баклажанів з горіхами (грузинський вечерю)
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами