Їстівні гриби, ягоди, трави
грибні вулканчики
Інгредієнти для рецепта закуска грибні вулканчики (на три порції): – хліб (пшеничний, білий) – три скибочки;– гриби лісові (попередньо обсмажені до готовності) – 150 гр .;– маргарин – 20 гр .;– яйця курячі – 3 штуки;– майонез – 3 стіл. ложки;– зелень кропу – 4-5 гілочок;– зелений салат – 6 листочків;Рецепт приготування закуски Грибні вулканчики: Шматочки хліба обсмажуємо з маргарином на сковорідці до рум'яної скоринки. В ідеалі взяти хліб циліндричної форми і обсмажувати по типу як для грінок. Яйця варимо до стану "всмятку". На обсмажену шматочок хліба викладаємо гіркою смажені гриби і в грибах робимо поглиблення. У це поглиблення викладаємо очищене куряче яйце. Зелень кропу дрібно рубаємо і змішуємо її з майонезом. Цією сумішшю поливаємо зверху на яйце. Запікаємо шедевр протягом двох хвилин в гарячій духовці при температурі 230 градусів за Цельсієм. Готові вулканчики викладаємо на листя салату і подаємо до столу.Зібраний значний обсяг сировини іван-чаю або обмежене вільний час (іноді все разом) не дозволяють виготовити Копорський чай за традиційною технологією вручну. На допомогу нам приходять сучасні засоби, одним з яких є проста електрична м'ясорубка. Чай, виготовлений у такий спосіб виходить гранульованим. (Детальніше)
Уже в квітні місяці масово починають рости дуже смачні делікатесні весняні гриби – сморчки, представленими трьома основними видами: сморчок справжній, сморчок конічний, сморчковая шапочка. Поруч зі зморшками дуже часто можна зустріти гігантські і звичайні рядки. Для любителів екзотичних страв весняний ліс пропонує також красиві саркосціфи, мініатюрні стробілюруси, разнобразних блюдцевікі. У травні видовий склад значно збільшується: додаються різні рогатик, гнойовики, трутовики, печериці, дощовики, травневі рядовки, ентоломи, пеціціі, весняні опеньки.В каталог додані їстівні гриби незвичайної форми, що зустрічаються на територіях європейської частини Росії, Білорусії, Україні, Казахстані, Німеччині:
Гріфола зонтична | |
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами