Опеньки в вершковому соусі: покрокові рецепти з фото
Спробуйте приготувати опеньки в вершковому соусі. На цей рецепт у вас піде не більше 1 ч. Основа соусу може бути будь-який – грибний, м'ясний, овочевий, або рибний бульйон. Густоту для соусу можна коригувати, додаючи борошно, а також крохмаль. Смак соусу залежить від кількості масла, вершків або сметани. Пікантність соусу додасть ваніль, часник, кориця, кріп, петрушка, перець духмяний. Як приготувати опеньки в вершковому соусі, щоб випробувати неймовірні враження від страви?
Як приготувати опеньки в вершковому соусі в мультиварці
Щоб заощадити час, можна опеньки в вершковому соусі приготувати в мультиварці. В цьому немає нічого складного, і навіть починаюча господиня впорається без проблем.- опеньки свіжі – 700 г;
- цибуля – 2 шт .;
- вершки (20%) – 300 мл;
- борошно – 3 ст. л .;
- грибний бульйон – 100 мл;
- масло вершкове – 3 ст. л .;
- сіль;
- перець чорний мелений – ½ ч. л .;
- лавровий лист – 3 шт .;
- зелень петрушки – пучок.
Гриби почистити, зрізати кінчик ніжки і відварити 20 хв.Залишити 100 мл грибного відвару, решті злити, а грибочки порізати.
Цибулини очистити, порізати півкільцями і викласти в чашу мультиварки, додати масло і поставити в режим «Жарка».
Посмажити цибулька до золотистого відтінку, ввести гриби, посипати борошном і перемішати.
Влити бульйон, додати вершки, ввести сіль, перець і лавровий листочок, перемішати і виставити режим «Гасіння» на 20 хв.Після звукового сигналу відкрити кришку, вибрати лавровий лист і додати подрібнену зелень петрушки.
Рецепт, як приготувати опеньки в молочно-вершковому соусі
Пропонуємо відмінний рецепт приготування опеньків в вершковому соусі. Його можна трохи переробити і після смаження запекти в духовці під шаром тертого сиру, що додасть страві оксамитового смаку.Опеньки в вершковому соусі можна подати до гарніру, а можна поставити на стіл, як самостійну страву.
- опеньки – 700 г;
- молоко – 100 мл;
- вершки – 200 мл;
- борошно – 3 ст. л .;
- масло вершкове – 2 ст. л .;
- сіль;
- перець чорний мелений – ½ ч. л .;
- паприка – 1 ч. л.
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами