Котлети з щуки – смачна страва в пост і в свято, Аромати і квіти для здоров’я-краси
Від ФахівцяКотлети з щуки – смачна страва в пост і в свято.
Добрий день, дорогі читачі!На дворі весна і пора Великого посту. Не всі, звичайно, його дотримуються, тому сьогодні ділюся рецептом страви, яке підійде і для пісного столу, і для святкового. Сьогодні будемо готувати котлети з щуки. Котлети можна приготувати без начинки або з грибною начинкою.Котлети з щуки – блюдо в свята і в пост.Сезон лову щук закінчився, але мій чоловік, як вдалий рибалка, наловив в цьому році щук, так що навіть заморозили в прок. Тому продовжуємо балуватися рибкою.Для котлет з щуки знадобиться:1 щука, приблизно 100 г гарбуза або моркви, 3-4 с. л. вівсяних пластівців, 1 велика цибулина, велика жменя рубаної зелені (кріп, петрушка, селера, можна заморожені), 200-300 г. відварених грибів (заморожених), карі.Для початку почистимо щуку. Робиться це просто – беремо чоловіка … А далі приймаємо щуку в чищені вигляді 🙂У щуки зрізаємо філе і пропускаємо через м'ясорубку. З решти голови, хвоста, хребта потім можна зварити юшку.До рибного фаршу додаємо натерту на дрібній тертці гарбуз (можна морква), вівсяні пластівці, дрібно порізану цибулину, подрібнену зелень, карі та добре перемішуємо.
Як приготувати котлети з щукиНа фото ви бачите ще й одне яйце, оскільки я фото зробила не під час посту. Але і без яйця котлети будуть добре тримати форму, головне, вимісити фарш довше.Тісто солимо ароматної сіллю – на 1 ст .л. додайте 2 краплі олії лимона і 1 к. базиліка. Посоліть за смаком. Сіль зберігайте в щільній баночці. Можна використовувати різні поєднання ефірних масел для ароматної солі, придумайте поєднання, яке вам більше сподобається.З фаршу формуємо котлети і обсмажуємо їх на рослинному маслі.Можна всередину покласти начинку з грибів. Для начинки наріжте цибулину, злегка обсмажте, додайте дрібно порізані відварені свіжі або заморожені гриби (будь-які) і ще трохи обсмажити.Готові котлети з щуки посипаємо рубаною зеленню.
Written by admin
Недавні записи
- Італійська вівчарка: опис, характеристики, особливості, догляд – усе, що ви хотіли знати
- Як зробити базилікову олію вдома: рецепт та корисні поради
- Чи можна тримати сухі квіти в домі: переваги та рекомендації | Назва сайта
- Чому листя антуріуму жовтіють: причини та способи вирішення проблеми
- Муха кімнатна: опис, причини виникнення, способи боротьби
- Які напої підходять до текіли: смачні комбінації
- Як розквітають георгіни: особливості цвітіння та догляду за рослиною
- Квітка традесканція: опис і особливості рослини
- Як ефективно протидіяти тлі на трояндах: найкращі засоби і рекомендації
- Дуже спекотно та сонячно у Флориді
- Веселка гриб фото – красота природи в долоні вашої руки
- Решітка для троянд: вибір, використання і догляд за рослинами