Курка в вершковому соусі – це чудова ідея для смачного обіду або вечері. Цей рецепт простий у приготуванні і при цьому дуже смачний результат гарантований!
Інгредієнти:
- 400 г курячих філе
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 200 мл вершків (20%)
- 1 столова ложка соєвого соусу
- сіль, перець – за смаком
- оливкова олія для смаження
Інструкція:
- Куряче філе наріжте невеликими кусочками. Цибулю та часник наріжте дрібно.
- На сковороду розігріти олію і обсмажити філе до золотистого кольору.
- Додати цибулю та часник, продовжити смажити ще 5 хвилин.
- Додати вершки, соєвий соус, сіль і перець. Зменшити вогонь і, помішуючи, готувати ще 7-10 хвилин, поки соус трохи не загустіє.
Смачну курку в вершковому соусі можна подавати з вареним рисом або пастою. Прикрасьте страву зеленим луком або паршвей. Смачного!
Приготування курки в вершковому соусі на сковороді
Хочете приготувати смачний та соковитий вершковий соус для курки, саме той, який розтопить ваші серця? Вам знадобиться звичайна сковородка та декілька простих інгредієнтів. Заваріть чашку свіжої кави, і ми вирушаємо в смачну подорож!
Нам потрібна курка, рекомендується взяти філе без шкіри – буде швидше готуватися та менше жиру.
Посоліть і спецієюте курку за своїм смаком. Додайте перець, паприку, куркуму або інші улюблені спеції.
Розігрійте сковородку на середньому вогні. Додайте трохи олії або вершкового масла.
Обсмажте курку по 3-4 хвилини з кожного боку, доки вона не стане золотистою та набуде хрусткої корочки.
Переведіть курку на тарілку та прикрийте фольгою. Це дозволить м’ясу розслабитися та запобігти втрату соку.
В сковороду, в якій готувалася курка, додайте вершковий соус. Ми рекомендуємо брати вершки торгової марки з високим вмістом жиру.
Підігрійте соус на середньому вогні та постійно помішуйте. Дайте соусу попідійомитися і потушіть його протягом 5-7 хвилин, щоб він став більш густим.
Прикінчить приготування, перелійте соус на курку. Прикрасьте страву зеленню та подавайте на стіл гарячою.
Подайте курку в вершковому соусі з відвареним басматі-рисом або пестрою гарніру з овочів. Дерзайте й експериментуйте, додавайте до своєї страви ті інгредієнти, які вам найбільше подобаються!
Смакуйте та насолоджуйтеся процесом приготування! Бажаємо вам смачних і незабутніх столів!
Інгредієнти для приготування курки в вершковому соусі
Для приготування курки в вершковому соусі вам знадобляться наступні продукти:
- Курячі грудки – 500 г
- Цибуля – 1 шт
- Морква – 1 шт
- Перець болгарський – 1 шт
- Часник – 3-4 зубчики
- Вершки – 200 мл
- Соняшникова олія – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Мелений чорний перець – за смаком
Також вам знадобиться певний комплект посуду та кухонних приладдя:
- Сковорода
- Ніж
- Терка
- Дерев’яна лопатка
- Столова ложка
- Чайна ложка
Можна починати готувати!
Written by admin
Недавні записи
- Як позбутися бур’яну на городі: ефективні способи
- Рецепт приготування курки в вершковому соусі на сковороді
- Як придбати троянду П’єра Де Ронсар: поради та рекомендації
- Скільки днів ходять коти вагітні: тривалість чекання на котенят
- Пити кумис на ніч – користь і шкода для організму
- Смачний рецепт: салат з маринованими шампіньйонами і куркою
- Тривалість вагітності у кішок: скільки днів чекати на малечу?
- Верба пендула – опис, особливості, вирощування
- Як правильно садити перець у відкритий грунт: поради та кроки
- Як кропити часник нашатирним спиртом – проста та ефективна методика
- Жовтогаряча гриб
- Сині квіти: фото й назви